29. november 2020
Branden på Hyllinge Kro opstod formentlig i den sydlige del af en tilbygning til hovedhuset og spredte sig derefter til førstesalen og hovedbygningens tagkonstruktion. Foto: Thomas Olsen
Branden på Hyllinge Kro opstod formentlig i den sydlige del af en tilbygning til hovedhuset og spredte sig derefter til førstesalen og hovedbygningens tagkonstruktion. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kro brændt ned af 14-årige drenge - de slipper for straf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kro brændt ned af 14-årige drenge - de slipper for straf
Opdateret 07. juli 2020 kl. 15:23
Næstved - 07. juli 2020 kl. 03:37
Af Esben Thoby

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har afsluttet efterforskningen af den brand, som 6. april opstod i den nedlagte Hyllinge Kro, vest for Næstved. Det fortæller Peter Fobian Hvidberg, politikommissær og leder af lokal efterforskning i Næstved.

arrow Læs også: 55-årig dømt for at nikke skaller iført styrthjelm

- Vi sigtede to 14-årige drenge fra lokalområdet for at stå bag branden, men da de begge er under den kriminelle lavalder, så har vi opgivet den strafferetlige proces, siger han.

Allerede fra start havde politiet mistanke om, at branden var påsat, da kroen hverken havde el- eller gasforsyning tilsluttet.

Efterforskningen har bragt ordensmagten på sporet af de to 14-årige, som angiveligt røg cigaretter på stedet. De er enten blevet kastet eller ikke slukket ordentligt, og så er branden opstået.

Selvom drengene slipper for at skulle i retten, kan der alligevel være konsekvenser for dem. Ejeren af Hyllinge Kro har nemlig mulighed for at indlede en erstatningssag mod de to. Trods flere henvendelser er det ikke lykkedes Sjællandske at få en kommentar fra kroens ejer.

arrow Politiet om kirkegårdstyveri: Vi har en mistænkt
10. juli 2020 kl. 09:25 Opdateret: kl. 11:22
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk