13. december 2019
Helge Adam Møller er den 3. bedste golfspillende politiker i Europa.
gallery icon

Se billedserie

Helge Adam Møller er den 3. bedste golfspillende politiker i Europa.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservativ golftrio kom næsten til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservativ golftrio kom næsten til tops
Næstved - 20. juli 2019 kl. 08:55
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helge Adam Møller går altid efter sejren.

Det konservative byrådsmedlem og tidligere folketingsmedlem har netop deltaget i EM for golfspillende politikere. Det foregik i den østrigste byen Baden syd for Wien.

Selv om det danske EM-hold bestod af tre gæve konservative, kom pokalen ikke med til Danmark. Modstanden fra de andre 89 deltagere var hård.

Helge Adam Møller måtte nøjes med en 3. plads.

- Jeg var en af de ældste i feltet, så det var slet ikke så tosset, siger han.

Det danske hold placerede sig ligeledes på 3. pladsen ud af 12 nationer.

For at forbedre mulighederne for dansk sejr fremover, vil Helge Adam Møller skrive til Folketingets medlemmer og gøre dem opmærksom på den enestående golfkonkurrence.

- Der er kommet 60 nye medlemmer i Folketinget, så mon ikke der skulle være et par stykker, der spiller golf, siger han.

Golfturneringen fandt sted i Baden, hvor den døve Beethoven komponerede sine symfonier. Blandt andet den 9. symfoni, som trods Beethovens markante hørehandicap, hører til blandt de mest kendte kompositioner.

- Når jeg er 100 år og stokdøv ligesom Beethoven, der bare blev bedre og bedre, spiller jeg måske bedre golf, siger Helge Adam Møller.

Helge Adam Møller har flere gange vundet europamesterskabet i golf for nuværende og tidligere parlamentsmedlemmer og ministre.

Blandet andet i 2015, da den storspillende Helge Adam genvandt EM for golf- politikere

Ud over Helge Adam Møller tryllede de konservative kolleger Mike Legarth og Bendt Bendtsen også på golfbanen. Som det fremgår af holdbilledet til højre, ligner Bendt Bendtsen en yngre udgave af sig selv.

Dét fænomen forklarer Helge Adam Møller med, at Bendt Bendtsen netop er stoppet i politik. Den tidligere formand for det konservative folkeparti er fri for lange arbejdsdage og irriterende journalister, der hele tiden stiller spørgsmål på befolkningens vegne.

- Det tager på folk at være toppolitiker. Jeg kender flere eksempler på politikere med en arbejdsuge på 70 timer. Dén dag de stopper i politik, ser de 10 år yngre ud, fortæller den garvede politiker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk