5. august 2020
Har du en god opskrift på noget rigtig lækkert julebag? Så vær med i Sjællandskes store julebagningskonkurrence, hvor blandt andet vinderen af »Den store bagedyst« fra 2017 Andrea Søllested er dommer.
gallery icon

Se billedserie

Har du en god opskrift på noget rigtig lækkert julebag? Så vær med i Sjællandskes store julebagningskonkurrence, hvor blandt andet vinderen af »Den store bagedyst« fra 2017 Andrea Søllested er dommer.
Foto: Ida Steenfeldt Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkurrence: Hvem har opskriften på Sydsjællands bedste julebag?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrence: Hvem har opskriften på Sydsjællands bedste julebag?
Næstved - 02. december 2019 kl. 10:32
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu nærmer den søde juletid sig med hastige skridt, og her på redaktionen tager vi det meget seriøst, når der tales om netop den søde tid.

arrow Læs også: Birgit bager bare de bedste brunkager

Vi elsker simpelthen kager - sådan set hele året rundt - og i denne december måned har vi sat os for at finde opskriften på det lækreste julebag i hele Sydsjælland.

Så hvis du ligger inde med den bedste opskrift og har lyst til at deltage, så skynd dig at sende os din opskrift - sidste chance er tirsdag den 3. december. Du skal også sende også et billede af det færdige resultat, så vi ved, hvordan det gerne skal ende med at se ud. Send begge dele til mailadressen esben.thoby@sn.dk - skriv julebag i emnefeltet.

Sjællandske udvælger, i samarbejde med 2017-vinderen af »Den store bagedyst« Andrea Søllested, de bedste opskrifter, som vil blive bragt i avisen kort efter. Læserne kan efterfølgende bage løs derhjemme og derefter stemme på den opskrift, de synes bedst om.

De to opskrifter med flest stemmer mødes i en finale i midten af december. Herefter kan der stemmes igen, indtil vinderen kåres inden juleaften. Er man med i finalen, skal man indstille sig på, at en lækkersulten journalist fra Sjællandske kigger forbi i ugen op til for selv at smage på de søde sager samt tage et par billeder.

Ud over den enorme ære, det bliver at stå bag Sydsjællands lækreste julebag, præmieres vinderen også med et eksemplar af bagedyst-vinderen fra 2013 Annemette Voss' bog »Julebag«.

Skynd dig at sende din opskrift samt et billede af dit julebag - uanset om det er småkager, kæmpeklejner eller æbleskiver - så du er med i konkurrencen.

arrow Finaletid: Hvem har opskriften på Sydsjællands bedste julebag?
11. december 2019 kl. 07:30 Opdateret: kl. 14:54
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk