16. december 2017
Publikum inddrages også i koncerten. Pressefoto
Publikum inddrages også i koncerten. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert for de små med trommetrio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert for de små med trommetrio
Næstved - 12. oktober 2017 kl. 19:08
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næste familiekoncert i Næssis Musikklub nærmer sig. Søndag den 12. november spiller trioen DrumDrum med den dygtige percussionist Benita Hastrup i front i Musikstalden i Næstved. Her er der plads til både at improvisere og inddrage lytterne aktivt.

arrow Læs også: Næssi lancerer musikklub

Karismatiske Benita Haastrup har vundet flere priser for sit levende og farverige trommespil. I Næstved kan hun høres med sin egen trio DrumDrum, der, udover Benita Haastrup, består af musikere fra den danske jazzelite. DrumDrum er en unik oplevelse af gnistrende og virtuost sammenspil og spilleglæde.

DrumDrum handler om at videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at inddrage lytteren og om at skabe fællesoplevelser. Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsageligt skrevet af Benita Haastrup.

Koncerten starter klokken 11. Inden da kan de kreative besøge Børnekulturhuset og give den gas i værkstedet eller spille billebold. Børn og voksne, der er medlemmer af Næssis Musikklub, har fri adgang til koncerten, men billetter sælges også i løssalg via www.gkkultur.dk og fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Koncerterne i Næssis Musikklub er for børn i alderen 4-8 år. Programmet byder på fire koncerter i Musikstalden og den store Næssi Nytårskoncert i Ny Ridehus. Den kommende koncert med DrumDrum er anden koncert i programmet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk