18. januar 2020
Ole Baad faldt i P-fælden. Han troede han måtte holde på Kindhestegadeparkeringen i tre timer. Men han blev klogere. Foto: Kim Palm
Ole Baad faldt i P-fælden. Han troede han måtte holde på Kindhestegadeparkeringen i tre timer. Men han blev klogere. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Komplet skilteforvirring i Kindhestegade: Hvor længe må man holde der?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Komplet skilteforvirring i Kindhestegade: Hvor længe må man holde der?
Næstved - 11. september 2019 kl. 05:58
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er man ikke forvirret i forvejen, kan man hurtigt blive det, når man svinger ind på Kindhestegade-parkeringen i Næstved bymidte. Med få meters afstand hænger der nemlig to skilte: Et blåt fra kommunen og et sort fra parkeringsselskabet Q-Park.

arrow Læs også: Ukendte fjernede afspærring ind til parkeringsplads

Det blå skilt fra kommunen giver bilisterne lov til at holde på parkeringspladsen i tre timer, mens det sorte skilt fra Q-Park siger max to timer, inden det udløser en bøde.

- Det er noget underligt noget, siger Ole Baad fra Karrebæksminde.

Han var for nylig i Næstved og svingede ind på Kindhestegadeparkeringen i tiltro til, at det blå skilt fra kommunen var til at stole på. Men efter to timer og fem minutters fredfyldt parkering i Kindhestegade blev han mødt af en sur seddel i forruden. Den var fra Q-Park, som sendte ham en kontrolafgift på 795 kroner for ulovlig parkering.

- Jeg troede, at kommunens P-skilte var til at stole på, så jeg mødte op på Rådhuset i Teatergade for at få en forklaring. Det kom der ikke noget godt ud af, siger Ole Baad.

Ifølge kommunens trafikafdeling er der ikke noget at tage fejl af. En parkeringsplads kan godt være kommunal og et mindre udsnit af den privat, og skiltene kan derfor være både blå og sorte, lyder forklaringen fra kommunens sagsbehandlere i Center for Trafik og Ejendomme.

- Vi har vurderet sagen, efter vi fik en henvendelse, og vi mener ikke, at skiltene står forkert. De står vinkelret overfor hinanden, med tydelig angivelse af, hvor parkeringspladsen er kommunal, og hvor den er privat, siger sagsbehandler Inge Andersen i Center fra Trafik og Ejendomme og fortsætter:

- Vi har ingen indflydelse på en kontrolafgift, som pålægges af en privat aktør på et helt privat parkeringsområde, men vi vil kontakte Q-Park med henblik på at få de sort/hvide tavler flyttet til selvstændige galger.

arrow P-vagterne er kommet for at blive
19. februar 2019 kl. 09:16 Opdateret: kl. 08:44
arrow P-kaos udeblev trods lukkede parkerings- pladser
31. juli 2018 kl. 07:35 Opdateret: kl. 15:01
arrow Når P-kaos rammer: Her må du parkere
26. juli 2018 kl. 07:55 Opdateret: kl. 10:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk