2. juni 2020
Fremover vil Næstveds bedste bordtennisspillere optræde med Mærk Næstved-logoet på trøjerne. Foto: Næstved Bordtennis
Fremover vil Næstveds bedste bordtennisspillere optræde med Mærk Næstved-logoet på trøjerne. Foto: Næstved Bordtennis
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune og bordtennisklub indgår historisk markedsføringsaftale: Hal skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune og bordtennisklub indgår historisk markedsføringsaftale: Hal skifter navn
Næstved - 04. november 2019 kl. 09:10
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Akkurat som kommunens kultur- og demokratiudvalg tidligere på året besluttede at støtte Næstved Boldklub med 675.000 kroner årligt over de næste tre sæsoner, har man nu indgået en tilsvarende aftale med Næstved Bordtennis. Klubben fra Toksværd kan se frem til at modtage 125.000 kroner i støtte i indeværende og de kommende tre sæsoner.

arrow Læs også: Politikere vil placere nysvømmehal ved Ringvejen

- Det er en helt ny aftale, som vi er meget glade for at kunne indgå. Vi har faktisk rigtig mange i kommunen, som går til bordtennis, og de klarer sig også godt. Samtidig har klubben selv gjort meget og investeret tid og penge i blandt andet lokaler. Det er helt sikkert med til at brande Næstved, lyder det fra Linda Frederiksen (S), formand for Kultur- og Demokratiudvalget i Næstved Kommune.

Næstved Bordtennis spiller i landets bedste række og har vundet medaljer i hvert af de seneste tre år. Sidste sæson var klubben snublende nær et dansk mesterskab.

- Det er vores overbevisning, at vi kun mangler cirka 175.000 kroner per sæson for at vinde det danske mesterskab, skriver Næstved Bordtennis selv i deres ansøgning.

Beløbet ender dog en smule lavere, nemlig på 125.000 kroner. Det tal var anbefalet af administrationen i kommunen på baggrund af en 12 siders rapport fra rådgivningsvirksomhederne BUCH Consult APS og Sport One, som opgør den samlede markedsføringsværdi til de 125.000 kroner.

Det bliver nu op til administrationen at forhandle den endelig aftale på plads med bordtennisklubben. Der er på forhånd lagt op til, at klubbens hjemmebane i Toksværd, som i øjeblikket hedder ImpoCurl Hallen, skal skifte navn til Mærk Næstved Bordtennis Hal. Alene navneskiftet vurderes at have en værdi på 35.000 kroner for kommunen.

Det var et enigt kultur- og demokratiudvalg, som i sidste uge traf beslutningen.

arrow Første slag i kampen om guldet
20. maj 2019 kl. 23:07 Opdateret: kl. 23:07
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk