19. juni 2019
Børne- og Skoleudvalget afvist mandag Elene Nielsens erstatningskrav på 450.000 kroner for mangelfuld håndtering af hendes børnesager. De afviser ligeledes at drøfte et forlig. Næste skridt kan derfor være en retssag for 27-årige Elene Nielsen. Foto: Robert Andersen
Børne- og Skoleudvalget afvist mandag Elene Nielsens erstatningskrav på 450.000 kroner for mangelfuld håndtering af hendes børnesager. De afviser ligeledes at drøfte et forlig. Næste skridt kan derfor være en retssag for 27-årige Elene Nielsen. Foto: Robert Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune afviser stort erstatningskrav i børnesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune afviser stort erstatningskrav i børnesag
Næstved - 06. november 2018 kl. 05:46
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vil 27-årige Elene Nielsen have erstatning for Næstved Kommunes mangelfulde håndtering af hendes børnesager, må hun gå rettens vej.

arrow Læs også: Politiet afviser anmeldelse mod jobcenterchefen

Sådan må udfaldet tolkes, efter Næstved Kommunes Børne- og Skoleudvalg mandag besluttede at afvise det erstatningskrav på 450.000 kroner, som Elene Nielsen via sin advokat og i samarbejde med Børns Vilkår har rejst.

Ifølge Sjællandskes oplysninger stemte fem af de seks tilstedeværende udvalgsmedlemmer imod en erstatning, mens et enkelt medlem stemte for. Hvem der stemte hvad, vides endnu ikke.

Udvalget afviste samtidig også, at der kan blive drøftet et forlig mellem parterne.

Anmodningen om erstatning blev behandlet som et lukket punkt på udvalgets dagsorden, så det er derfor sparsomt med informationer fra mødet.

Dermed er stregerne trukket op. Elene Nielsen skal sammen med sin advokat nu afgøre, hvorvidt der skal føres sag imod Næstved Kommune.

- Der var et håb om, at man måske skulle nå til enighed, Elene Nielsens advokat, Kristine Schmidt Usterud, mandag eftermiddag, efter at hun var blevet informeret af Næstved Kommunes advokat.

Kravet om erstatning blev sendt til Næstved Kommune i slutningen af juni, og sagen har dermed på nuværende tidspunkt været undervejs i mere end fire måneder.

Går Elene Nielsen rettens vej for at få erstatning, må hun berede sig på en endnu længere vej. Første skridt bliver i så fald formentlig at søge fri proces til at føre sagen.

arrow Nu har Elene fået førtidspension
04. november 2018 kl. 06:55 Opdateret: kl. 16:53
arrow Elene-sagen: Jobcentret stiller fortsat krav efter 3191 timers behandling
08. september 2018 kl. 05:57 Opdateret: kl. 09:20
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk