15. maj 2021
Her sidder Mallika på skødet hos Anita Scheuermann, mens Shanti ligger til højre. De er meget legesyge lige nu, lyder det fra Anita Scheuermann med et smil. Foto: Jacob LønholdtHer sidder Mallika til venstre på skødet hos Anita Scheuermann, mens Shanti ligger til højre. De er meget legesyge lige nu, lyder det fra Anita Scheuermann med et smil. Foto: Jacob LønholdtDe små søde tigerunger har fået deres navne. Her sidder Mallika til venstre på skødet hos Anita Scheuermann, mens Shanti ligger til højre. 
 - De er meget legesyge lige nu, smiler Anita Scheuermann.
Her sidder Mallika på skødet hos Anita Scheuermann, mens Shanti ligger til højre. De er meget legesyge lige nu, lyder det fra Anita Scheuermann med et smil. Foto: Jacob LønholdtHer sidder Mallika til venstre på skødet hos Anita Scheuermann, mens Shanti ligger til højre. De er meget legesyge lige nu, lyder det fra Anita Scheuermann med et smil. Foto: Jacob LønholdtDe små søde tigerunger har fået deres navne. Her sidder Mallika til venstre på skødet hos Anita Scheuermann, mens Shanti ligger til højre. - De er meget legesyge lige nu, smiler Anita Scheuermann.
Foto: Jacob Lønholdt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og klap os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og klap os
Opdateret 25. juni 2009 kl. 11:50
Næstved - 24. juni 2009 kl. 08:48
Af Alice Bloch Steffensen
Næstved: De to tigerunger i Næstved Zoo har nu fået navne og er klar til besøg.

Spændingen er udløst. De to små tigerkillinger, der blev født i Næstved Zoo den 1. maj, har fået navne.

- Vi har døbt dem Mallika og Shanti, fortæller en glad Anita Scheuermann, der er direktør i Næstved Zoo.
arrow Læs også: Fuldt lovligt at klappe vilde tigerunger

- Vi har valgt navnene, fordi de passer til tigrenes personlighed. Mallika betyder dronning, og det er lige hvad Mallika er. Shanti betyder fred og den unge er meget mere rolig, forklarer Anita Scheuermann, der dog ikke selv har fundet frem til navnene.

Navnene er fundet ved Sjællandske Mediers konkurrence, og vinderne er Helle Reinhold Schmidt fra Haslev og hendes datter Zandra.

For nylig blev det tilladt for havens gæster at komme ind til de to unger og klappe dem. Det koster 1.000 kroner for 25 minutter. Næstved Zoo regner med, at man kan klappe de to unger frem til slutningen af juli.
arrow Tigerklap tages op af politiet
24. juni 2009 kl. 17:53 Opdateret: kl. 19:37
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk