11. maj 2021
Skumringsvandringen er ikke for børn og sarte sjæle. Foto: Næstved Bibliotek
Skumringsvandringen er ikke for børn og sarte sjæle. Foto: Næstved Bibliotek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med på skumringsvandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med på skumringsvandring
Næstved - 01. maj 2021 kl. 16:09

Mens solen dykker ned under horisonten, og mørket begynder at brede sig, vil to kulturformidlere fra Næstved Bibliotek tage på skumringsvandring i sagnfolkets fodspor - og alle er velkomne til at tage med.

Arrangementet finder sted onsdag den 5. maj fra klokken 20.45 til omkring 22.15. Vandringen foregår i Herlufsholmskoven og langs Susåen og er en del af den landsdækkende kampagne »Sammen i bevægelse«, som Næstved Bibliotek og Borgerservice kører i uge 18 til 23.

De to kulturformidlere fra biblioteket vil fortælle forskellige historier om mystiske væsner og sagn fra gamle dage. Det bliver med andre ord en aften, hvor man bevæger os ud i naturen, ind i mørket og ned i underverdenen. Derfor er skumringsvandringen ikke for små børn, dårligt gående og sarte sjæle.

Mødestedet er parkeringspladsen på nordsiden af Rådmandshaven ved udkanten af Herlufsholmskoven i Næstved, hvor turen også slutter igen. Deltagelse er gratis, men der er tilmelding på www.naesbib.dk. Der er et begrænset antal pladser, så det udendørs forsamlingsloft kan overholdes.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk