18. januar 2018
Thomas Rathsack er på turne med et foredrag om hans tv-serie og om livet som jægersoldat.
Thomas Rathsack er på turne med et foredrag om hans tv-serie og om livet som jægersoldat.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med Thomas Rathsack bag kulisserne på »Korpset«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med Thomas Rathsack bag kulisserne på »Korpset«
Næstved - 14. marts 2017 kl. 10:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack er aktuel som chefinstruktør »RAT« i programserien »Korpset - gjort af det rette stof« på TV2, hvor 30 danske mænd gennemgår en række udmattende og intense fysiske samt mentale prøver i løbet af otte døgn. Ud af de 30 aspiranter gennemfører kun ganske få.

Thomas Rathsack holder onsdag 15. marts klokken 19-21 foredrag i Smålandshavet Kursus- og Konferencecenter i Karrebæksminde, hvor han vil føre tilhørerne om bag kulisserne for optagelserne og blandt andet fortælle om, hvad der fik de 30 mænd til at søge, hvilke krav der blev stillet til dem, samt hvilke forventninger Thomas havde til dem.

Hvis du følger med i »Korpset« og brænder du inde med spørgsmål er der efter foredraget god mulighed for at få svar, for foredraget er sat op, så der er god tid, og mulighed for at købe en signeret bog, bl.a fra Thomas Rathsacks forfatterskab om Michael Plesner, som er fiktiv jægersoldat på missioner, der minder om dem, Thomas selv deltog i.

Desuden vil Thomas Rathsack fortælle om sit liv som jægersoldat i 11 år. I en ganske ung alder besluttede han sig for at blive jægersoldat. Mange års slid og sur træning fulgte herefter med henblik på at indfri drømmen om at blive en del af det lille, eksklusive broderskab i Jægerkorpset. Og netop broderskabet er Jægerkorpsets bærende sammenhængskraft.

Den tidligere jægersoldat fortæller også om, hvilke bevæggrunde han havde, og hvilke moralske overvejelser han gjorde sig for at drage i krig i mere end to år, samt om hvordan det påvirkede ham.

pewi

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk