21. januar 2019
Natten til onsdag udbrød der brand i et kolonihavehus i haveforeningen Ellebækhøj. Politiet har en mistanke om, at branden er påsat. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
gallery icon

Se billedserie

Natten til onsdag udbrød der brand i et kolonihavehus i haveforeningen Ellebækhøj. Politiet har en mistanke om, at branden er påsat. Foto: Preben Madsen/Media Næstved
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kolonihavehus brændt efter nabostridigheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolonihavehus brændt efter nabostridigheder
Næstved - 25. januar 2018 kl. 06:14
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 48-årig mand fra lokalområdet er sigtet for at sætte ild til et kolonihavehus i haveforeningen Ellebækhøj i Næstved, som udbrændte natten til onsdag. Det er tilsyneladende stridigheder mellem to naboer i foreningen, der har ført til brandstiftelsen. Lokalpolitiet i Næstved har mistanke om, at branden er påsat.

arrow Læs også: Kolonihavehus totalt udbrændt

- Det er nogen vidneforklaringer på stedet, der har gjort, at vi arbejder ud fra den teori. Om den er påsat eller ej er for tidligt at sige. Det skal tekniske undersøgelser vise, siger Peter Skriver Larsen.

Ejeren af kolonihavehuset var ikke hjemme, da branden opstod. Han er på ferie i Spanien, men er underrettet om branden, hvor ingen kom til skade. Politiets teknikere skal i løbet af de næste dage undersøge gerningstedet nærmere for at klarlægge årsagen til branden.

Den 48-årig mand er sigtet for brandstiftelse, men nægter sig skyldig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk