19. oktober 2018
Søndag kan man køre med veterantog fra Næstved Station til Borup og videre med busser til Sporvejsmuseet på Skjoldnæsholm. Privatfoto
Søndag kan man køre med veterantog fra Næstved Station til Borup og videre med busser til Sporvejsmuseet på Skjoldnæsholm. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kør med veterantog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kør med veterantog
Næstved - 07. december 2017 kl. 15:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Østsjællandske Jernbaneklub kører veterantog til Sporvejsmuseet på Skjoldnæsholm. Det sker søndag den 10. december med afgang fra Næstved Station kl. 11.29. Herefter kører toget til Borup, hvor museets busser er parate til at køre passagererne til Sporvejsmuseet.

Toget består af en dieselmaskine med tre af de lange stålvogne og en godsvogn efter sig. Alt sammen er danskbygget i 1950erne, og i toget er der pyntet op til jul. Personalet er desuden iklædt uniformer, der passer til togets alder, og der er mulighed for undervejs at købe kaffe, gløgg, kolde drikke, æbleskiver, lidt slik samt små souvenirs.

På Sporvejsmuseet er der mulighed for at køre ubegrænset med sporvognene, og det er desuden muligt at købe gløgg, sodavand og æbleskiver i julecaféen. Ved endestationen i skoven er der mulighed for at købe familiens juletræ, som vil blive fragtet til togets godsvogn og udleveret igen på Næstved Station.

Turen arrangeres i samarbejde mellem Østsjællandske Jernbaneklub og Sporvejsmuseet på Skjoldnæsholm, og alt arbejde udføres af klubbenes frivillige medlemmer. Overskuddet går udelukkende til klubbernes arbejde.

De sidste billetter kan købes i toget. Prisen for togtur frem og tilbage, bustur, indgang til sporvejsmuseet og ubegrænset kørsel med sporvogne på museet er 180 kr. for en voksen og 90 kr. for et barn mellem 3-12 år. Børn under 3 år er gratis.

Toget er tilbage på Næstved Station kl. 16.59.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk