23. november 2017
Maria Skov Jensen og Stine Andersen glæder sig til fredag, hvor Fjordens is & grill ved Borgnakkeskoven åbner med gratis softice. Foto: Mogens Lorentzen
gallery icon

Se billedserie

Maria Skov Jensen og Stine Andersen glæder sig til fredag, hvor Fjordens is & grill ved Borgnakkeskoven åbner med gratis softice. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Køber grillbar til Maria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køber grillbar til Maria
Næstved - 15. marts 2017 kl. 07:42
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maria skulle have et fast job, så jeg købte en grillbar til hende.

arrow Læs også: Så er der gratis softice

Siger Stine Andersen med et stort smil.

Og der er noget om snakken. Stine Andersen har købt den populære is- og grillkiosk ved Borgnakkeskoven mellem Næstved og Karrebæksminde. Ishuset, som nogen kalder det, har eksisteret, så længe nogen kan huske tilbage. Gennem årene er lokalerne ændret og bygget om. Og udvidet.

Stine Andersen har i 12 år drevet Enø Grill og Steakhouse - populært campinggrillen i Karrebæksminde. Og blandt de ansatte er den 23-årige Maria Skov Jensen. For at knytte hende tættere til virksomheden har hun investeret i lokalerne ved Borgnakkeskoven. Det nye navn er Fjordens is & grill.

- Grillbaren ligger perfekt. Der er en meget fin udsigt over Karrebæk Fjord. Og den udsigt er grunden til at vi bruger navnet Fjordens is & grill. Der kører rigtig mange biler på Karrebækvej, så vi holder åbent hele året. Vi byder på skov, mark og vand. Og alt i grillmad, burgere, pølser og kyllinger plus is, siger Stine Andersen til Sjællandske.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk