2. december 2020
Føj for den lede. En eller flere gerningsmænd har smurt toiletter i Næstved IF?s klubhus ind i lort. Hærværket er blevet meldt til politiet. Fotos: Privat
Føj for den lede. En eller flere gerningsmænd har smurt toiletter i Næstved IF?s klubhus ind i lort. Hærværket er blevet meldt til politiet. Fotos: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klubhus ramt af hærværk: Toiletterne smurt ind i lort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klubhus ramt af hærværk: Toiletterne smurt ind i lort
Næstved - 31. juli 2020 kl. 13:15
Af Kim Palm

- Det er - bogstaveligt talt - noget lort.

arrow Læs også: Havde stoffer og bat i bilen

Sådan lyder det fra Næstved IF's formand Christian M. Wenniche, efter at klubhusets toiletter er blevet ramt af hærværk af den ulækre, latrinære slags. En eller flere gerningsmænd har i tidsrummet fra onsdag klokken 11 til torsdag ved middagstid brugt tiden på at skide på toiletbrættet og efterfølgende smurt wc'erne i klubhusets kælderetage ind i lort.

- Det er noget forbandet svineri og desværre ikke første gang det sker, konstaterer klubformanden.

- For to uger siden var de samme gerningsmand på spil igen. Og den form for adfærd er langt over grænsen for, hvad vi kan tolerere. Hærværket er derfor meldt til politiet, fortæller formanden for de cirka 700 fodboldspillere på Rolighedsvej.

Video-overvågning
Christian M. Wennicke har et begrundet håb om at det lykkedes at lokalisere den person, der har tømt tarmen helt uansvarligt. Næstved IF har nemlig fået adgang til Næstved Gymnasiums videoovervågningsudstyr og det giver klubformanden og politiet gode muligheder for at identificere gerningsmanden bag fækalie-bomben.

- Vi aner ikke om det drejer sig om én eller flere personer, men hvis de har benyttet adgangsvejen fra gymnasiet enten til eller fra gerningsstedet, så vil de være at finde på videoovervågningen - og vi er glade for at gymnasiet hjælper os med at lokalisere den eller de idioter, der har gjort det her, siger Christian Wenniche.

Video-materialet vil efterfølgende blive overdraget til politiet på Parkvej og Christian Wenniche opfordrer i samme åndedrag folk til at henvende sig til politiet eller klubformanden, hvis man ligger inde med informationer, der kan kaste lys over hærværket.

Hærværket mod klubhusets toiletter har også fået formanden til at kontakte den øvrige bestyrelse med ønsket om at Næstved IF selv får sat videoovervågning op for at beskytte klubben mod flere skidetrængende hærværksmænd.

Toiletterne i klubhuset benyttes både af børn og de forældre, der overværer træningen.

arrow Klimaaktivister besætter byggeplads: Vil stoppe kæmpe gasprojekt
04. august 2020 kl. 04:43 Opdateret: kl. 18:22
arrow Lige nu: Byggeplads bliver blokeret af Baltic Pipe-aktivister
03. august 2020 kl. 09:16 Opdateret: kl. 11:22
arrow 22-årig sigtet for salg af stoffer
31. juli 2020 kl. 16:35 Opdateret: kl. 11:02
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk