4. juni 2020
Deep Purple Jam giver koncert i Vershuset fredag den 17. januar. Pressefoto
Deep Purple Jam giver koncert i Vershuset fredag den 17. januar. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klassisk heavy rock i Vershuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassisk heavy rock i Vershuset
Næstved - 16. januar 2020 kl. 16:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal nok blive leveret masser af lækker lyd, som inviterer til headbanging, luftguitar og fest, når Black Sabbath Tribute, Deep Purple Jam og AC/DC Power Jam går på scenen fredag den 17. januar på Vershuset. Her tager spillestedet hul på første halvårssæson i 2020 med de tre danske bands, der hylder deres helte udi klassisk tung og hård rock.

arrow Læs også: Groovy blues, catchy pop og god stemning

Deep Purple Jam startede tilbage i 1994 og har siden spillet et utal af koncerter i Danmark og Skandinavien. Bandet leverer den autentiske rå og upolerede 70'er rocklyd på fornem vis. Deep Purple Jam har den fremragende forsanger Oliver Weers i front, der blandt andet er kendt fra sin deltagelse i X-Factor for nogle år siden.

AC/DC Powerjam er med sine 20 år på bagen et af Danmarks ældste og mest rutinerede AC/DC kopibands. Bandet står i dag stærkere end nogensinde, og der er i den grad fyret op under kedlerne på rock-toget. Erfaringen og det tætte sammenspil kan mærkes, og når bandet kommer med kanoner, klokker, skoleuniform og alle de kendte AC/DC-numre, så er der musikalske øretæver i luften.

Black Sabbath Tribute leverer materiale fra en stor del af det engelske bands karriere med sange fra både tiden med Ozzy Osbourne, Ronnie James Dio, Ian Gillan og af og til også Tony Martin. Dørene åbnes klokken 20, og der er koncertstart klokken 21.

arrow Heavy og Humleriddere: Vershuset klar til 2020
07. januar 2020 kl. 16:57 Opdateret: kl. 15:09
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk