12. maj 2021
Den nye ejer af Enø Grill & Steakhouse, Niels Erik Groth, har store ambitioner for den velplacerede grill. Et helt nyt menukort med »hævet« kvalitet skal lokke flere spisende gæster til Karrebæksminde i sommermånederne.Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Den nye ejer af Enø Grill & Steakhouse, Niels Erik Groth, har store ambitioner for den velplacerede grill. Et helt nyt menukort med »hævet« kvalitet skal lokke flere spisende gæster til Karrebæksminde i sommermånederne.Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt strandgrill klar med ny menu og ejer: Satser på højere kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt strandgrill klar med ny menu og ejer: Satser på højere kvalitet
Næstved - 23. april 2021 kl. 04:43
Af Jeppe Sahlholdt Christensen

I mange årtier har campinggrillen, som de lokale kalder den, stillet sulten for hundredvis af solbrændte turister og badegæster ved stranden i Karrebæksminde.

arrow Læs også: Nu er der åbent: Oplev landets ældste og største tulipanfestival på Gavnø

Sådan vil det sandsynligvis også være til sommer, når Enø Grill & Steakhouse holder sæsonåbent. Men ikke alt vil være, som det plejer, for efter 15 år som ejer, har Stine Andersen overdraget nøglerne til en ny ejer.

Han hedder Niels Erik Groth, og for fem uger siden overtog han strandgrillen i Karrebæksminde. Den 800 kvadratmeter store grillbar blev oprindeligt sat til salg i 2020 for et beløb på 10 millioner kroner, men den nye ejer, Niels Erik Groth, vil ikke oplyse til avisen, hvor meget han har betalt.

Nyt ishus

Den ligner sig selv, som den står der med udsigt over strandbanken ved Karrebæksminde. Enø Grill & Steakhouse har været en del af Karrebæksmindes fælles historie i mange årtier, og til sommer bliver ingen undtagelse, når der skal langes isvafler, pizzaer og kolde fadøl over disken til de hundredvis af turister, som hvert år ligger vejen forbi i sommermånederne.

Den nye ejer, Niels Erik Groth, har været en del af restaurantbranchen i mange år, og han har blandt andet stået for maden i Nikolaj Kirke i København. Han bor selv på Østerbro, men har købt grillen for sin enestående beliggenhed.

I fem uger har grillen fået en indvendig renovering, og ishuset har fået den helt store tur. Helt nye træpaneler og kølebokse giver ishuset et mere moderne udtryk, og den nye ejer har også planer for restauranten.

Flere ansatte

På fredag får Enø grillen et opdateret menukort, som restaurantens nye italienske pizzakok har været med til at sammensætte. Han skal ifølge Niels Erik Groth være med til at hæve kvaliteten på maden i grillen.

Men inden de nye coronaregler og solens varme stråler for alvor har kunnet give de lokale gæster og de få turister associationer til sommerens komme, har Niels Erik Groth været nødt til at ansætte en masse nye medarbejdere.

- Vi har ansat mellem 35 og 60 mennesker til både ishuset og restauranten, og i det hele taget har vi brugt ekstremt meget energi de sidste fem uger på at få huset op at køre. Vi har for at sige det mildt lavet en masse forbedringer, og så har vi ansat en kok, som kan finde ud af at stege en bøf, siger Niels Erik Groth.

Rotisseri

Restauranten har desuden anskaffet sig et rotisseri til kyllinger, som skal være en del af det nye menukort. Og mens alle renoveringerne har stået på, har forbipasserende kunder haft mulighed for at købe både rødvin og kolde dåseøl fra det københavnske ølmærke Mikkeller.

- Vores ambition er at give kunderne en oplevelse på et højere niveau, end de er vant til hernede, siger Niels Erik Groth.

Udover et nyt menukort, har håndværkere i ugevis været i gang med at løfte isbaren, som har fået splinternye træpaneler og kølebokse installeret. Foto: Anders Ole Olsen

arrow Næstved Teater er tilbage med fem forårsforestillinger
26. april 2021 kl. 19:33 Opdateret: kl. 11:58
arrow Det lignede en broget vej - men endte med at give total mening
26. april 2021 kl. 17:40 Opdateret: kl. 11:33
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk