12. maj 2021
Türker Alici og Ninos Oraha står bag Bronuts og udvider nu kæden med en forretning i Næstved. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Türker Alici og Ninos Oraha står bag Bronuts og udvider nu kæden med en forretning i Næstved. Privatfotos
Foto: Petter Smedsmo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt donut-kæde flytter til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt donut-kæde flytter til byen
Næstved - 20. april 2021 kl. 14:14
Af Rikke Bondesen

Der bliver en ny valgmulighed i Næstved, hvis man er vild med de søde fedtede donuts. Midt i juni åbner Bronuts en butik i Næstved i Jernbanegade 4B.

arrow Læs også: Restauranter jubler over fremskudt genåbningsplan: - Nu får vi travlt

Vennerne Türker Alici og Ninos Oraha åbnede deres første donutbutik i Aarhus i august 2019, og siden er det gået stærkt.

De pyntede donuts med forskellige smage og farver er faldet i god jord hos især mange unge, og derfor har Bronuts haft vokseværk siden starten.

Så meget, at kæden i løbet af sommeren 2021 kommer op på tolv forretninger med placeringer i Næstved, Valby, Horsens, Esbjerg, Aarhus, Aalborg, Odense, Randers og København. Ambitionen er at få 30 butikker i hele landet.

Gul og pink

Türker Alici er kendt for sin medvirken i realityprogrammerne Paradise Hotel og Robinson. Han har kastet sig ud i donut-eventyret sammen med barndomsvennen Ninos Oraha.

Alle forretningerne et indrettet i Bronuts farver, gul og pink. Forretningen i Jernbanegade skal også gennem en ombygning, hvor væggene skal beklædes med gule fliser, inden Bronuts efter planen åbner midt i juni, fortæller Birgitte Hother Rønn, der styrer kædens udvidelser. En del af konceptet er, at kunderne skal stå og se på mens kagerne pyntes i køkkenet.

Artiklen fortsætter under billedet.

De indbydende donut pyntes i forretningen.

- Selve donutsene produceres et ikke i forretningen, men er lavet efter en opskrift som de to ejere selv har udviklet. Kagerne vil blive pyntet i butikken i Næstved, siger Birgitte Hother Rønn.

Lokalt ansatte

Før Bronuts åbner i Næstved skal der ansættes lokalt personale. Birgitte Hother Rønn regner med, at der bliver brug for 10 til 15 medarbejdere. Primært unge under 18 eller unge over 18, som tager sig et sabbatår og gerne vil prøve kræfter med at pynte og sælge donuts.

Placeringen i Jernbanegade i Næstved er ifølge Mads Hess Jensen fra Nordicals Erhvervsmæglere attraktiv. Butikslokalet i nummer 4B var tidligere udlejet til genbrugsbutikken Danmission.

Lokalet på 300 kvadratmeter er blevet delt i to lejemål, hvoraf Bronuts har lejet sig ind i det ene på omkring 140 kvadratmeter. Mads Hess Jensen fortæller, at der også er ny lejer på vej i den anden butik, men han kan endnu ikke fortælle hvem det bliver.

arrow Populær bodega får nye ejere: Her er planerne
10. april 2021 kl. 15:16 Opdateret: kl. 10:05
arrow Gourmetrestaurant vil lave street food på stejlepladsen
31. marts 2021 kl. 21:24 Opdateret: kl. 13:47
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk