5. april 2020
Næstved Fjernvarme går i gang i Grimstrup-kvarteret i næste måned. Karantæneramte har ret til at sige nej til besøg på deres adresse, fortæller direktør for Næstved Fjernvarme, Jens Andersen. Foto: Mogens Lorentzen
Næstved Fjernvarme går i gang i Grimstrup-kvarteret i næste måned. Karantæneramte har ret til at sige nej til besøg på deres adresse, fortæller direktør for Næstved Fjernvarme, Jens Andersen. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karantæneramte kan sige nej til fjernvarme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karantæneramte kan sige nej til fjernvarme
Næstved - 24. marts 2020 kl. 20:30
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du sidder i corona-karantæne, må du gerne takke nej til besøg, når Næstved Fjernvarme går i gang med den næste store udvidelse i Grimstrup-kvarteret i næste måned.

arrow Læs også: Klimaplan: Masser af nye huse får indlagt naturgas

- Når vi etablerer fjernvarme, kræver det et kundebesøg af vores montører. Men det er klart, at hvis du sidder derhjemme og måske er blandt de karantæneramte, har du ret til at sige nej til besøg. Så venter vi til corona-krisen er drevet over, siger direktør i Næstved Fjernvarme, Jens Andersen.

Selvom meget står stille og andet er lukket ned i disse tider, så rammer det ikke udvidelsen af fjernvarmenettet. Kontrakten med entreprenøren, der skal udføre arbejdet, er på plads og arbejdet med at grave i asfalten og lægge fjernvarmerør ind hos forbrugere går i gang i midten af næste måned. Arbejdet står på hen over sommeren, og Næstved Fjernvarme regner med at koble de første kunder på varmenettet i august.

Projektet er et led i en større udrulning af fjernvarme i Næstved, hvor det kommunalt ejede selskab over de næste fem år skal konvertere 1.700 ejendomme fra naturgas til fjernvarme.

Flere kobler sig på

I Grimstrup-kvarteret er tilslutningen nu nået op over 60 procent af samtlige husstande. Jens Andersen forventer, at flere kobler sig på, når først der bliver gravet ude i fortovet.

Følgende områder får i år tilbudt fjernvarme i Grimstrup-kvarteret: Brombærvej, Bådebyggervej, Fabriksvej, Grimstrupvej, Hindbærvej, Jasminvej, Karrebækvej, Maglemølle, Magnoliavej, Præstemarken, Ryttervej, Sandageren, Sandholmsvej, Skellet, Slåenvej, Solbærvej, Spiræavej, Syrenvej, Toldbodgade, Vestre Kaj, Vestre Mellemkaj og Østre Mellemkaj.

arrow Den store varmeplan: Her får du fjernvarme
23. januar 2020 kl. 13:02 Opdateret: kl. 16:34
arrow Otto har købt oliefyr for at holde varmen
20. januar 2020 kl. 19:40 Opdateret: kl. 09:58
arrow Slut med olie- og naturgasfyr: Sådan holder vi varmen i 2030
20. januar 2020 kl. 13:35 Opdateret: kl. 09:47

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk