19. juni 2021
Johnny Hansen kan med god grund række armen i vejret. Det er nemlig altid en fest, når Kandis  kommer til Fuglebjerg. Og igen i år er der udsolgt. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Johnny Hansen kan med god grund række armen i vejret. Det er nemlig altid en fest, når Kandis kommer til Fuglebjerg. Og igen i år er der udsolgt. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandis spiller for 9. år i træk: Alt udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandis spiller for 9. år i træk: Alt udsolgt
Næstved - 14. september 2017 kl. 07:38
Af Mia Than West

Det er 9. år i træk, at støtteforeningen for Fuglebjerg IF, FIFs Venner, kan præsentere Johnny Hansen og resten af Kandis.

Over 600 gæster kan se frem til et brag af fest i Fuglebjerg-Hallen lørdag aften, og endnu en gang forventer arrangøreren, at Kandis og Butterflies vil tage hele Fuglebjerg-Hallen med storm.

- Det plejer jo at være en fest. Der er levende musik hele tiden, og det er noget af det, der er vigtigt for os, siger formand for FIFs Venner, Steen Christensen.

Med blot få billetter tilbage betragter formanden koncerten som udsolgt. Der er solgt 616 billetter, og i år kommer publikum lidt tættere på Kandis end de tidligere år.

- Vi har måtte sænke scenen lidt på grund af forskellige regler i forhold til brandsikkerheden. Så scenen kommer tættere på gulvet, forklarer Steen Christensen.

Det er 12. gang i foreningens historie, at Kandis spiller op til dans i Fuglebjerg-Hallen.

Traditionen tro vil Butterflies igen i år spille under middagen og i pauserne, når Kandis ikke spiller. Det giver ifølge arrangørerne en helt særlig stemning ved bordene.

Overskuddet fra efterårsfesten med Kandis og Butterflies går ubeskåret til ungdomsafdelingerne i Fuglebjerg IF, som tæller både fodbold, håndbold, gymnastik og boksning. Sidste år blev overskuddet på 74.400 kroner.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk