19. juli 2019
Revyholdet på scenen: Tina Nedergaard, Niels Weiglin, Frederikke Kjær, Anette Strømsholt, Charlotte Skovmand, Thomas Bjerre og Martin Engelbæk.Tegning: Næstved Revyen
gallery icon

Se billedserie

Revyholdet på scenen: Tina Nedergaard, Niels Weiglin, Frederikke Kjær, Anette Strømsholt, Charlotte Skovmand, Thomas Bjerre og Martin Engelbæk.Tegning: Næstved Revyen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampen om populære revybilletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampen om populære revybilletter
Næstved - 11. november 2017 kl. 08:38
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skal du til revy, så vær klar ved tasterne onsdag den 15. november? Klokken 12 nul nul dut sætter revyleder Søren Nedergaard 1150 billetter til salg på Billetten.dk. Og går det som det plejer, så er de første 1000 billetter solgt efter et par timer.

arrow Læs også: Nu åbner billetsalget til populær revy

Næstved Revyen 2018 har premiere fredag den 26. januar. Men billetsalget starter nu, og det plejer at gå meget stærkt. Siden 2009 har den populære revy spillet for røde lygter. Og mange er gået forgæves. Billetterne er revet væk til de ialt otte forestillinger. Det er positivt problem, men trods talrige opfordringer er det ikke lykkedes at overtale revy-holdet til at udvide antallet af foretillinger.

- Vi får ofte spørgsmål om flere forestillinger. Men vi er alle frivillige med job til hverdag. Der er en grænse for, hvor mange veksler, vi kan trække på hele holdet på 26 personer. Vi glæder os i stedet over den store interesse. Og gør hvad vi kan for at publikum skal få en god oplevelse, siger revyleder Søren Nedergaard.

Det er 30. gang Næstved Revyen spiller. Revyholdet er de samme syv på scenen som i 2017 - skuespillerne Tina Nedergaard, Niels Weiglin, Frederikke Kjær, Anette Strømsholt, Charlotte Skovmand, Thomas Bjerre og Martin Engelbæk.

Revymusikken er også gengangere med Lars Bjerre på bas, Hans Henrik på piano og Jakob Christoffersen-Bjerre på guitar.

Revyens navn er til gengæld nyt - Lige til stregen. Og traditionen tro holder revylederen indholdet tæt til kroppen. Men mon ikke byrådsvalget og kampen o borgmesterposten er med. Særligt fordi Carsten Rasmussen er en fast premieregæst.

Næstved Revyen spiller i Kulturhuset på H.C. Andersensvej.

arrow Revyen hitter
12. december 2017 kl. 07:48 Opdateret: kl. 07:48
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk