25. april 2019
Kampagnen »Dit barn er vigtigt - lige fra klokken ringer ind« fortsætter igen i dette skoleår og skal sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at eleverne møder til tiden.
Kampagnen »Dit barn er vigtigt - lige fra klokken ringer ind« fortsætter igen i dette skoleår og skal sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at eleverne møder til tiden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampagne fortsætter i folkeskolen: Eleverne skal også i år møde til tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampagne fortsætter i folkeskolen: Eleverne skal også i år møde til tiden
Næstved - 09. august 2018 kl. 14:45
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det mest effektive middel til at få elever til at møde til tiden er, at de bliver budt velkommen af nogle fra skoleledelsen. Det viser en evaluering fra sidste skoleår, hvor kampagnen »Dit barn er vigtigt - lige fra klokken ringer ind« blev skudt i gang i Næstved Kommunes folkeskoler. Den fortsætter i år, når 8030 elever mandag møder ind efter en lang sommerferie.

arrow Læs også: Puslespilsbrikker skal gøre elever mere selvstændige

En af de skoler, der sidste år havde stor succes med at møde elever og forældre i skolegården - både før og efter klokken havde ringet ind - er Lille Næstved Skole med skoleleder Torben Møller Nielsen i spidsen. Her fik kampagnen flere elever til at møde til tiden, og han vil derfor igen tilbringe morgenerne i skolegården.

- Vi kan se, det har været vældigt effektivt at stå ude i skolegården og sige godmorgen og tage en snak med de elever, som ikke kom tidligt nok hjemmefra. I starten kom de bare gående, men ret hurtigt kunne jeg se, at de spænede af sted for at nå til timen, fortæller skolelederen.

Lille Næstved Skole er ikke den eneste skole, der igen i år går ind i kampen for at få eleverne til at møde til tiden. De i alt seks folkeskolers ledelser har givet hinanden håndslag på at møde elever og forældre om morgenen i skolegårdene eller andre fællesarealer for at sige godmorgen - og tage en konstruktiv snak med dem, der i sidder i klassen, når det ringer ind.

Ud over at møde skolelederne vil forældre og elever også blive mødt af bannere på skolerne, information på Forældreintra og bannere på infostanderne på indfaldsvejene og i midtbyen.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk