21. april 2021
Politiet anholdt søndag eftermiddag en 18-årig mand fra Næstved, der kaldte en betjent for en hund. Foto: Lars Sandager Ramlow
Politiet anholdt søndag eftermiddag en 18-årig mand fra Næstved, der kaldte en betjent for en hund. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kaldte betjent for en hund og blev anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaldte betjent for en hund og blev anholdt
Næstved - 06. april 2021 kl. 13:40
Af Mia Than West

Politiet tjekkede søndag eftermiddag klokken 15.18 tre personer, der opholdt sig ved en bil på p-pladsen på Ostenfeldtsvej i Næstved. De tre personer blev visitereret, dog uden at der blev fundet nogen ulovligheder. Det fremgår af døgnrapporten hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

arrow Læs også: Politiet rykkede talstærkt ud til truende mand i kolonihaveområde

En 18-årig mand fra Næstved ville ikke rette sig efter politiet og optrådte højlydt og kaldte den ene betjent for en hund. For at få ro på stedet blev han anholdt og taget med til politistationen i Næstved. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og løsladt en times tid senere. Ejeren af bilen - en 43-årig kvinde fra Næstved - blev sigtet for ikke at kunne oplyse, hvem der havde været fører af bilen.

arrow To nye domme i kæmpesag om massiv narkohandel
01. april 2021 kl. 04:58 Opdateret: kl. 14:25
arrow Sognepræst frikendt
31. marts 2021 kl. 09:21 Opdateret: kl. 18:24
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk