26. januar 2020
Keeper Kasper Arendal Jensen blev kåret til turneringens mest fair spiller. Fotos: Ombold
gallery icon

Se billedserie

Keeper Kasper Arendal Jensen blev kåret til turneringens mest fair spiller. Fotos: Ombold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærligheden vandt: Lokale drenge vinder fair-play pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærligheden vandt: Lokale drenge vinder fair-play pris
Næstved - 09. september 2019 kl. 21:15
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan ikke vinde hver gang. Men hvis man elsker sine modstandere, så vinder man fair-play prisen. Det blev status for det lokale Næstved-holds deltagelse i de udvidede Nordiske Mesterskaber i gadefodbold for udsatte og hjemløse.

arrow Læs også: Tidligere misbrugere og hjemløse vinder den store kærlighedspris

Holdet fra Næstved stillede op, da Hjemløselandsholdet ikke selv var i stand til at deltage ved mesterskaberne, der blev afviklet i weekenden i den finske by, Tampere. Overmagten var for stor. Sådan er fodbold. Men til gengæld fik Danmark turneringens Fair Play pris, for deres benhårde fokus på at behandle med- og modspillere med respekt og kærlighed.

Som en ekstra bonus blev målmand Kasper Arendal Jensen tildelt prisen for Most Fair Player for turneringens mest fair spillende spiller. Træner Søren Weinreich Olsen udtaler:

- Alt i alt har det været en oplevelse af de anderledes for rødderne fra Næstved. I et presset program nåede de at spille mod to svenske hold, et norsk, et finsk og et russisk på dag et. De finske værter udviste meget fin gæstfrihed, fin forplejning og skønne omgivelser i et ualmindeligt rent land. Vores drenge har snakket med alle - altid med et glimt i øjet - og vores nordiske venner har i hvert fald lært at kramme en Ombold-spiller fra Danmark.

Turneringens Most Fair Player, og målmand for holdet, Kasper Arendal Jensen kommenterer ligeledes:

- Jeg er rigtig glad for prisen, men det er helt klart en holdpræstation. Det har været en god oplevelse at være afsted, og det fællesskab vi drenge har sammen er jeg bare så glad for, siger han.

Drengene fra Næstved vender nu tilbage til hverdagen i Danmark, og den faste træning der spilles på Ellebækskolen på Kildemarksvej 67 hver fredag fra klokken 15.30 til 17.30. Alle, der har lyst til at spille fodbold er velkomne. Det er sjovt, der er altid plads til flere, og det er gratis.

arrow Hjemløse fra Næstved skal sparke Danmark til tops
07. september 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 15:14
arrow Fællesskab og fodbold blev redningen for hjemløse Patrik
14. september 2018 kl. 16:50 Opdateret: kl. 10:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk