1. oktober 2020
Parrets salg af 3,2 gram kokain førte politiet på sporet af en meget større fangst. Foto: Jens Christian Bachmann
Parrets salg af 3,2 gram kokain førte politiet på sporet af en meget større fangst. Foto: Jens Christian Bachmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kærestepar fængslet for omfattende narkohandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kærestepar fængslet for omfattende narkohandel
Næstved - 10. juli 2020 kl. 11:40
Af Esben Thoby

En 24-årig stor og kortklippet mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør sammen med sin to år yngre kæreste, der alligevel så ud til at være adskillige år ældre - sandsynligvis grundet en hård nat i arresten. De er sigtet for salg af næsten 600 gram kokain og mere end 300 gram MDMA (ecstasy, red.).

arrow Læs også: Glemte at blinke af og blev standset: Nu er han dømt for salg af 150 gram kokain

Parret blev snuppet på fersk gerning onsdag aften klokken 19.26 i Teatergade, da de netop havde solgt to poser hver indeholdende 1,6 gram kokain.

Efterfølgende ransagede politiet deres hjem i Næstved, og her fandt man 63 gram kokain, 108 gram MDMA og et større kontantbeløb. Ifølge politiets udregninger svarer pengene til, at de tidligere har solgt mindst 520 gram kokain og 200 gram MDMA.

Erkender narkosalg

Grundlovsforhøret blev afholdt bag lukkede døre trods Sjællandskes protester og det faktum, at der egentlig ikke var de fornødne omstændigheder, der kræves for at lukke dørene, så som mistanke om medskyldige.

Derfor kan avisen ikke gengive, hvad de to sigtede forklarede, men på forhånd lod deres forsvarer forstå, at de begge kunne erkende narkosalget. Der var større usikkerhed om, hvorvidt de var enige i mængden, og derfor blev der ikke tale om en tilståelsessag.

Der er også sigtelser for besiddelse af kniv og dopingmidler, men dem kom man ikke nærmere ind på under grundlovsforhøret, som resulterede i, at kæresteparret blev varetægtsfængslet i fire uger frem til 6. august.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk