21. september 2021
26-årige Elene Nielsen er stadig meget mærket af sin opvækst. Hun har aldrig fuldført en uddannelse og kan ikke arbejde. Hun har en række psykiske diagnoser  - blandt andre svær personlighedsforstyrrelse. Hun er netop blevet »bevilget« et fem-årigt ressourceforløb. Foto: Jørgen C. Jørgensen
26-årige Elene Nielsen er stadig meget mærket af sin opvækst. Hun har aldrig fuldført en uddannelse og kan ikke arbejde. Hun har en række psykiske diagnoser - blandt andre svær personlighedsforstyrrelse. Hun er netop blevet »bevilget« et fem-årigt ressourceforløb. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpekrav mod kommune efter sag om årelangt svigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpekrav mod kommune efter sag om årelangt svigt
Opdateret 23. juli 2018 kl. 08:47
Næstved - 23. juli 2018 kl. 05:57
Af Robert Andersen

450.000 kroner.
Så meget kræver Elene Nielsens advokat Kristine Schmidt Usterud på sin klients vegne for det årelange svigt, som, de mener, Næstved Kommune har udsat den unge kvinde for.

arrow Læs også: Kommune afviser stort erstatningskrav i børnesag

26-årige Elene Nielsen har fået ødelagt både sit barneliv og sit voksenliv, da Næstved Kommune stort set passiv så til, at et barn gik i hundene. Et liv, hvor druk, psykisk terror, brutal vold og seksuelt misbrug hørte til dagens orden.

Som Sjællandske flere gange har beskrevet det, og som man kan læse i Kristine Schmidt Usteruds stævning.

Det er penge fra satspuljemidlerne, der har gjort det muligt for Børns Vilkår at hjælpe Elene Nielsen og en lang række andre børn og unge mennesker med at lægge sag an mod deres respektive kommuner for ikke at have passet deres arbejde.

Flere sager er afgjort, og der er mange flere på vej.

450.000 kroner ligger i den høje ende, da godtgørelser i den slags sager meget sjældent overstiger 300.00 kroner. Det vil advokaterne, der arbejder for Børns Vilkår, gerne ændre på.

Borgmester Carsten Rasmussen (S) forventer, at sagen ender i retten, for han mener ikke, at kommunen har begået de omtalte fejl.

Sjællandske skrev historien om Elene Nielsen i november, og det er nu muligt at læse de tre kapitler i hele deres udstrækning her på sn.dk

arrow Det handler erstatningssag til 450.000 kroner om
05. november 2018 kl. 10:02 Opdateret: kl. 08:50
arrow Nu har Elene fået førtidspension
04. november 2018 kl. 06:55 Opdateret: kl. 16:53
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk