24. oktober 2019
Julie Lourings debutbog er en guide til gymnasieelever om, hvordan de bedst løser den afsluttende hovedopgave, SRP. Foto: Jan Jensen
Julie Lourings debutbog er en guide til gymnasieelever om, hvordan de bedst løser den afsluttende hovedopgave, SRP. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julie guider elever til bedre karakterer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julie guider elever til bedre karakterer
Næstved - 15. december 2018 kl. 09:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Kim Palm
Arbejdstitlen var »Sådan får du 12«, men den blev droppet igen.

arrow Læs også: Censurfrit Kina-samarbejde på Næstved Gymnasium

For selv om lokale Julie Louring selv scorede stribevis af 12-taller i gymnasiet, synes hun, at karakter-ræset fylder for meget for mange unge. Derfor hedder borgen, der guider eleverne gennem gymnasiets sidste og vigtigste fase, »Fra essay til SRP«.

Bogen er på gaden i dag. Og det samme er Julie Lovring. Hun er netop vendt hjem fra London, hvor hun studerer europæisk politik og signerer i dag kl. 12-14 sin debutbog i Langes Bog & Idé i Torvestræde.

- Idéen opstod sidste år, hvor jeg var lærervikar i Næstved. Jeg skrev et enkelt kapitel og sendte det til en række forlag. Det gav bonus, og forlaget Mellemgaard bad mig skrive en hel bog, fortæller Julie Lovring, der dimitterede fra Næstved Gymnasium i 2017 med et snit på 11,9 og 12 i alle skriftlige karakterer.

Bogen »Fra essay til SRP« er en guide til gymnasielivets krav og udfordringer med en lang række konkrete eksempler på, hvordan man bedst løser den afsluttende hovedopgave SRP.

- Mange lærere er lige lovlig luftige og ikke særligt konkrete, når de fortæller om, hvordan du skal gribe opgaven an. Jeg har gjort det enkelt og let at forstå, siger Julie Lovring, der nu skal fejre juleferie med familien i Fensmark.

arrow Har mistet hukommelsen i ulykke: - Minderne er låst væk i hjernen
12. december 2018 kl. 07:30 Opdateret: kl. 08:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk