17. januar 2021
Svend-Erik Kristensen skifter til møbelbranchen.
Svend-Erik Kristensen skifter til møbelbranchen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jobnyt: Skifter fra medier til møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jobnyt: Skifter fra medier til møbler
Opdateret 14. januar 2021 kl. 09:51
Næstved - 14. januar 2021 kl. 09:15
Af Carsten Lysdal

Tidligere salgschef for Sjællandske Medier i Slagelse, kommunikationschef i Slagelse Kommune og senest chef for Sjællandske Mediers reklamebureau i Næstved, Svend-Erik Kristensen, har fået nyt job i møbelbranchen.

arrow Læs også: Røgalarm vækkede beboere i brændende hus: 16 brandfolk måtte rykke ud

Det er aarhusfirmaet jkOffice, der henter sin anden mediemand i nyere tid ved at ansætte Svend-Erik Kristensen som sitemanager til en nyetableret afdeling i København.

Ansættelsen sker i forbindelse med åbningen pr. 1. marts af en fuldt udbygget afdeling i København, der skal servicere hele det storkøbenhavnske marked.

- Vi ønsker at øge vores fokus betydeligt, hvor kunderne er flest, samtidig med en ny tilgang til markedet, og derfor mener vi, Svend-Erik Kristensen er den helt rigtige profil. Den forretningsmodel, vi har igangsat i kontormøbelbranchen, er på mange måder at ligne med den omvæltning, mediebranchen har gennemgået gennem de senere år, og derfor giver netop hans profil og erfaring rigtig god mening, siger administrerende direktør Morten Werge Kallmayer, der selv for kort tid siden selv kom til jkOffice fra netop mediebranchen.

Svend-Erik Kristensen skal i samarbejde med salgsledelsen på hovedkontoret i Aarhus forestå opbygning og salg i den nye afdeling i Storkøbenhavn.

- Det er en spændende udfordring, som jeg med glæde har taget imod. Et brancheskifte er altid sundt, og efter sammenlagt 20 år med medier kom denne unikke mulighed i spil. Jeg glæder mig til at kunne bidrage med mine salgserfaringer, lyder det fra Svend-Erik Kristensen.

JkOffice sælger både nye og brugte kontormøbler, og virksomhedens nyeste tiltag er udlejning af kontormøbler.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk