18. december 2017
Louise Ferslev har netop fået legatet Innovativ Business på 15.000 kroner for opfindelsen MyMonii, som er et virtuelt lommepengekort målrettet børn og unge.
Louise Ferslev har netop fået legatet Innovativ Business på 15.000 kroner for opfindelsen MyMonii, som er et virtuelt lommepengekort målrettet børn og unge.
Foto: ALMA Studio & Ude af fokus production
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iværksætter vil forbedre børn og unges økonomi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iværksætter vil forbedre børn og unges økonomi
Opdateret 26. november 2014 kl. 15:47
Næstved - 26. november 2014 kl. 08:24
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Louise Ferslev er en vaskeægte iværksætter. Hun er studerende, 24 år, elsker at udvikle idéer og koncepter og har netop fået legatet Innovativ Business på 15.000 kroner for sin opfindelse MyMonii, som er et virtuelt lommepengekort målrettet børn og unge.

- Det er et digitalt værktøj til familier, hvor forældrene kan overføre penge til deres børn virtuelt, fortæller Louise Ferslev.

- Det er en platform, hvor børnene kan lære og forstå, hvordan man tjener penge, hvordan man sparer op, og hvad der sker, når man forbruger penge, siger hun til Sjællandske.

Har ramt plet

Louise Ferslev er født i Roskilde og opvokset i Tystrup vest for Næstved. Hun har gået på Fuglebjerg Skole (Borup Ris Skolen) fra 0.-9. klasse. Familien flyttede til Fuglebjerg, da Louise Ferslev var 11 år.

Interessen for iværksætteri er kommet løbende. For fire år siden flyttede Louise Ferslev til København for at studere E-designer på Københavns Erhvervsakademi (KEA). Det er en uddannelse, som har fokus på iværksætteri/entreprenørskab, design og business. Og det blev startskuddet til idéen med lommepengekortet.

- Man skal kunne turde søsætte noget, som måske ikke er 100 procent perfekt. Det kræver, at man kan være ikke-perfektionistisk. Jeg kan mærke, at jeg har ramt plet, konstaterer Louise Ferslev.

Læs mere i Sjællandske, onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk