18. januar 2019
Det danske landshold har haft enorm opbakning i Boxen i Herning her under VM i ishockey, som slutter på søndag. Foto: Scanpix/Henning Bagger
Det danske landshold har haft enorm opbakning i Boxen i Herning her under VM i ishockey, som slutter på søndag. Foto: Scanpix/Henning Bagger
Foto: Morten Sørensen/Scanpix/Henning Bagger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishockeyfeber: Investor vil bygge skøjtehal i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishockeyfeber: Investor vil bygge skøjtehal i Næstved
Næstved - 16. maj 2018 kl. 05:55
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det danske landshold har indtil videre gjort det rigtig godt ved VM i ishockey, og mange har fået øjnene op for den hurtige sport på isen. Men hvad hvis man gerne vil dyrke sporten og følge det lokale ishockeyhold?

arrow Læs også: Skøjtehal kan brande Næstved

Trods mange seriøse planer om det gennem årene, har Næstved endnu ikke fået sig en skøjtehal, så det kan ikke lade sig gøre lige nu. Hvad der endnu ikke er lykkedes for kommunen, lykkes måske for en privat investor. I hvert fald har en privat investor vist interesse for at bygge en skøjtehal i Næstved og gerne også få startet en ishockeyklub.

Foreløbig er der tale om uformelle drøftelser.

Dansk Ishockey Union har tidligere efterlyst en skøjtehal og en ishockeyklub i Næstved, da der i øjeblikket ikke er nogen skøjtehaller og ishockeyklubber på Sjælland syd for København.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk