24. august 2019
Mary Hannah Dickow nåede ikke øverst på podiet, men fik hædrende omtale og masser af kontakter ved British Top Designer Award 2019. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Mary Hannah Dickow nåede ikke øverst på podiet, men fik hædrende omtale og masser af kontakter ved British Top Designer Award 2019. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mary fik hædrende omtale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mary fik hædrende omtale
Opdateret 20. februar 2019 kl. 08:04
Næstved - 20. februar 2019 kl. 07:41
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mary Hannah Dickow's design blev vist frem på den store verdensscene i weekenden, da hun var én af de svy nominerede i den prestigefyldte konkurrence, Britain's Top Designer Award 2019.

- Desværre. Jeg vandt ikke, men fik masser af hædrende omtale, der giver mod på mere, siger kenyansk-fødte Mary Hannah Dickow, der har boet i Næstved de seneste fire år, gift med en lokal tandlæge.

Mary Hannah Dickow havde ikke selv tilmeldt sig konkurrence, men blev opdaget på Instagram. Og verdensscenen i London giver mod på mere.

- Dommere fremhævede mit design som værende i »high end quality«. De anbefalede mig derfor at prøve lykken i Paris. Det har jeg også tænkt mig. Men her og nu gælder det om at få udbytte af alle de kontakter jeg fik i London, siger topdesigneren fra Næstved.

I første omgang satser Mary Hannah Dickow på at få sit design på bøjlestængerne i danske Magasin og den amerikanske tøjkæde Bloomingdale's. Senere er drømmen at åbne egen butik. Indtil videre hænger alle prototyperne i one size i hjemmet på kasernen i Næstved.

Vinderen ved British Top Designer Award 2019 blev tyrkiske Tuncer Tonun med et design lavet af genanvendte og miljøvenlige materialer.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk