15. oktober 2018
Sydsjællands mest populære indkøbsmekka har næsten fem millioner kunder om året.
gallery icon

Se billedserie

Sydsjællands mest populære indkøbsmekka har næsten fem millioner kunder om året.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indkøbsmekka solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indkøbsmekka solgt
Næstved - 09. november 2017 kl. 07:17
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Stor-Center er solgt.

Foreløbig er det en hemmelighed, hvem der har købt Sydsjællands populære indkøbsmekka.

Efter hvad Sjællandske erfarer, er der tale om en amerikansk kapitalfond, der har købt centret af Dansk Supermarked Group.

- Jeg kan bekræfte, at Dansk Supermarked har solgt Næstved Stor-Center. Men vi bliver i Næstved og i Næstved Stor-Center. Det stærke signal vil vi gerne sende. Og det er vores forventning, at køberen ønsker at drive centret videre. Storcentret med de 75 butikker fortsætter og vil måske vokse, siger pressechef Mads Grand fra Dansk Supermarked.

Han tilføjer, at Dansk Supermarked ud over Bilka har burgerrestauranten Carls Jr. og Starbucks, som alle naturligvis fortsætter.

Næstved Stor-Center åbnede i 1989 og allerede i 2001 skete en større udvidelse. Der er planer om yderligere udvidelser, men den nuværende planlov har hidtil forhindret, at det populære storcenter kan udvide. Men Folketinget er i gang med at vedtage mere liberale regler, der måske åbner for at planerne kan realiseres.

Dansk Supermarked Groups administrerende direktør Per Bank glæder sig over salget.

- Aftalen kommer alle parter til gode. Næstved Stor-Center får en dygtig ejer med kompetencerne til fortsat at udvikle centret. Vi får samtidig mulighed for at reinvestere og fokusere på vores kerneforretninger, siger Per Bank, der glæder sig over, at den nye ejer vil fastholde et stærkt storcenter i Sydsjælland.

Næstved Stor-Center blev opført i årene 1986-89. Fra starten blev en del af butikkerne købt af lokale handlende, men i dag er der kun få private ejere. Dansk Supermarked er den suverænt største ejer.

Pressechef Mads Grand oplyser, at der i den kommende tid vil blive holdt orienteringsmøder for de ansatte i Næstved Stor-Center.

Den nye ejer ventes at præsentere sig for offentligheden inden for et par uger.

Ejerskiftet sker i år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk