17. januar 2019
Bent Frederiksen var igen i år tovholder for arrangementet. Foto: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Bent Frederiksen var igen i år tovholder for arrangementet. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hygge, lagkage og sang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hygge, lagkage og sang
Næstved - 13. juni 2018 kl. 14:56
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En arv, der for nogle år siden blev skænket til Lions Suså, er blevet til en festlig tradition for pensionister med ledsager i den gamle Suså Kommune.

Arven var dengang betinget af, at pengene skulle bruges på arrangementer til de ældre, og gennem de seneste år har Lions Suså gratis inviteret til midsommerfest i Herlufmagle-Hallen.

Konceptet har hvert år været det samme: En times tid med kaffe, hyggelig snak ved bordene, gode friskbagte boller med smør og en lækker lagkage.

Efter kaffen har der været optræden af en kendt kunstner i en times tid.

Tirsdag den 12. juni var det syvende gang, at der blev holdt midsommerfest, men i år var det Lions selv, der måtte betale »gildet«, fordi arven fra dengang er brugt.

I år var der 265 tilmeldte mod 334 sidste år, men tovholder Bent Frederiksen fra Lions Suså var tilfreds med deltagerantallet.

Det var Gry Johansen, der underholdt de glade pensionister og ledsagere.

- Jeg vil synge lidt sange fra forskellige melodi grand prix samt sange til hjertet. Grand prix har altid betydet meget for mig, og jeg lå jo i min mors mave, da hun blev nummer to ved det danske melodi grand prix i 1964. I dag har jeg også den glæde, at min moster og onkel, som ikke bor langt fra Herlufmagle, er til stede i her i hallen, sagde Gry smilende til publikum.

Gry vandt selv melodi grand prixet i 1983 med »Kloden drejer«, men inden den blev serveret for publikum, sang hun nogle andre skønne sange.

Læs hele reportagen i Glumsø Ugeblad den 19. juni.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk