24. august 2019
Hvor skal en eventuelt ny svømmehal placeres? Det var blandt de spørgsmål, der blev diskuteret ved borgermødet onsdag aften. Foto: Kenn Thomsen
Hvor skal en eventuelt ny svømmehal placeres? Det var blandt de spørgsmål, der blev diskuteret ved borgermødet onsdag aften. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor skal svømmehallen ligge?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor skal svømmehallen ligge?
Næstved - 14. marts 2019 kl. 17:40
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis der skal bygges en ny svømmehal i byen, skal den ligge indenfor kommunegrænsen. Men spørsmålet er, hvor den bedste placering er. Onsdag aften var der borgermøde i Rådmandshaven i Næstved, og her handlede anden grupperunde om placeringen.

arrow Læs også: Hørsholm vil hjælpe Sydsjælland med skøjtehal

Næstved Kommune arbejder med Stenlængegården, havnen, langs Kanalvej ved siden af det gamle varmeværk eller de gamle anlæg. Den bedste svømmehal pt. i Danmark er Svømmestadion Danmark i Esbjerg, som der blev refereret til flere gange.

- Den er bygget i et gammelt rebslageri. Kan man ikke på samme måde bygge den på Maglemølle, foreslog Lars Mejer Frederiksen fra Dansk Svømmeunion.

- Er placeringen på midtermolen på havnen realistisk, spurgte Linda Frederiksen (S), formand for Kultur og Demokratiudvalget. Kan den bære alt det vand, og skrider tidsplanen, hvis der først skal flyttes siloer?

Tilkørselsforholdene skal være i orden, og der skal være p-pladser nok. Et andet nyt forslag gik på en placering ude ved kasernen, men skal en tur i svømmehallen kombineres med en tur i Bilka eller en tur i bymidten? Skal der være herlighedsværdi, eller skal man vare vælge den billigste grund, som ingen alligevel vil bygge boliger på?

Flere argumenterede for, at det er vigtigt, at den ligger tæt ved andre sports- og fritidsfaciliteter, så der er mere liv i området. At her skal være plads til at bygge ud, når der er råd til det. Mulighed for at bygge skøjtehal ved siden af. Der kom rigtig mange input, som nu er noteret ned og indgår i de kommende snakke i Kultur- og Demokratiudvalget.

arrow Debat: Der kan skøjtes i storhallen
26. januar 2019 kl. 15:42 Opdateret: kl. 10:00
arrow Skøjtehal kan brande Næstved
18. maj 2018 kl. 06:57 Opdateret: kl. 13:18
arrow Ishockeyfeber: Investor vil bygge skøjtehal i Næstved
16. maj 2018 kl. 05:55 Opdateret: kl. 16:29
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk