3. juli 2020
I stillingsopslaget til forpagter af Fuglebjerg Forsamlingshus står der, at der er mange muligheder. Blandet andet kan man have egen dinner transportable. Foto: Peer Rasmussen
I stillingsopslaget til forpagter af Fuglebjerg Forsamlingshus står der, at der er mange muligheder. Blandet andet kan man have egen dinner transportable. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem vil forpagte forsamlingshuset?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem vil forpagte forsamlingshuset?
Næstved - 06. november 2019 kl. 17:56
Af Ida Steenfeldt Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Konfirmationer, begravelser, fødselsdage og ugentlige bankoaftener. Det er bare nogle af de ting, som Fuglebjerg Forsamlingshus lægger gulv til. Til at holde styr på kalenderen og begivenhedernes gang skal der være en forpagter. Og det mangler der lige nu.

arrow Læs også: Forsamlingshus står stadig uden forpagter

Den tidligere forpagter, Tobias Nyberg, har valgt at takke af efter to spændende år. Han har cateringfirmaet »Madtrylleriet« og arbejder både i Herlufmagle Hallen, Holmegaard Hallen og Hole Olstrup Forsamlingshus, hvor han vil bruge sine kræfter. Derfor står forsamlingshuset i Fuglebjerg nu uden en vært.

Derfor har bestyrelsen for forsamlingshuset lavet et stillingsopslag. Heri står der blandt andet, at det er nødvendigt med »erfaring fra branchen«, »kreativitet« og »god økonomisk sans«.

Formand for Fuglebjerg Forsamlingshus Preben Jensen glæder sig til at modtage ansøgningerne.

- Vi i bestyrelsen er meget samarbejdsvillige, så det håber vi selvfølgelig også, at den kommende forpagter er, siger han.

Han kan ikke sætte så mange konkrete ord på, hvad en ny forpagter skal kunne, for som han siger så »handler det i bund og grund om at være flink og flittig«. Han pointerer dog, at alder er ligegyldig, ligesom det heller ikke er et must at kende til lokalområdet.

- Vi er selvfølgelig åbne over for folk udefra, så længe de har de rette kvalifikationer, siger han.

Stillingen blev slået op i starten af sidste uge. Der er endnu ikke kommet nogle ansøgninger ind, men interesserede har også helt til den 15. november, hvor ansøgningsfristen er sat til. Sidste gang stillingen blev slået op, kom der syv ansøgninger.

arrow Ny forpagter åbner sportscafé
06. juni 2019 kl. 18:17 Opdateret: kl. 13:18
arrow Ny forpagter med mange ambitioner
30. januar 2018 kl. 13:16 Opdateret: kl. 09:35
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk