13. juli 2020
MTM Service vandt prisen som Årets Iværksætter 2019. MTM Service er stiftet og ejet af vennerne Martin Rowland Sørensen (t.v.) og Thomas Rune, som stod badet i guldkonfetti ved hædringen. 7. januar afsløres det, hvem der vinder prisen for 2020. Foto: Hans Jørgen Johansen
MTM Service vandt prisen som Årets Iværksætter 2019. MTM Service er stiftet og ejet af vennerne Martin Rowland Sørensen (t.v.) og Thomas Rune, som stod badet i guldkonfetti ved hædringen. 7. januar afsløres det, hvem der vinder prisen for 2020. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem bliver Årets Iværksætter 2020?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem bliver Årets Iværksætter 2020?
Næstved - 12. december 2019 kl. 07:31
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

7. januar kåres Årets Iværksætter 2020 ved den årlige nytårskur. De tre virksomheder, som er nomineret til hæderen som Årets Iværksætter 2020, er Café Grønnegade, VJ Malerservice og JKP Murerservice, som alle på få år har formået at skabe nye arbejdspladser og økonomiske resultater.

arrow Læs også: Atter liv og glade dage i officersmessen

Komiteen har gennemgået næsten 300 nystartede virksomheder for at finde frem til de tre nominerede. Komiteen består af Næstved Erhverv, Næstved Erhvervsforening og Rådgiverforum Næstved, som kårer vinderen i forbindelse med nytårskuren, som finder sted tirsdag den 7. januar kl. 15-17.30 i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne.

Prisen går til en ny virksomhed, der er innovativ, har præsteret et bemærkelsesværdigt økonomisk resultat - vel at mærke i positiv retning - har skabt lokale arbejdspladser og er synlig i det marked, som virksomheden befinder sig på.

De tre nominerede kan godt betragtes som boblere til iværksætterprisen, men der uddeles også bobler af den drikkelige slags, så der kan skåles for et godt nyt år for Næstved.

Borgmester Carsten Rasmussen holder tale om året der gik, og året der kommer, inden formanden for Næstved Erhvervsforening Torben Johansen også gør lidt status. Ud over dette byder nytårskuren også på musik ved Phil Nice og foredrag ved Peter Sorgenfrei, der er CEO i den danske virksomhed Holo, et internationalt førende udviklingsselskab indenfor biler og mobilitetsløsninger.

arrow Vickie er nomineret til Årets Iværksætter
12. december 2019 kl. 16:00 Opdateret: kl. 11:07
arrow Officersmessen genopstår som café
10. august 2016 kl. 12:08 Opdateret: kl. 10:46
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk