12. december 2018
Der er et meget flot lys i den gamle smedje, som i dag er indrettet som spisesal. De gamle vinduer er bevaret, og her er udsyn over markerne. Fotos: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Der er et meget flot lys i den gamle smedje, som i dag er indrettet som spisesal. De gamle vinduer er bevaret, og her er udsyn over markerne. Fotos: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvad kan du få for 15 millioner kroner?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvad kan du få for 15 millioner kroner?
Næstved - 31. oktober 2017 kl. 15:15
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I mere end 30 år har det været stævnehal for Jehovas Vidner, men hvad kunne stedet ellers bruges til?

arrow Læs også: Jehovas Vidner sælger stævnehal efter 30 år

Jehovas Vidner har sat deres stævnehal på Nygårdevej tæt på Herlufmagle Hallen til salg for 15 millioner kroner, men hvad rummer det 30.000 kvadratmeter store område, og hvordan ser der ud i de 5.000 kvadratmeter bygninger, som mange mennesker dagligt kører forbi men aldrig har været inde i?

Umiddelbart er det en lidt usædvanlig kombination af enheder med tre boliger, to gæsteboliger, et værksted, to stævnehaller - den ene med dåbskar, hvilerum, industrikøkken, ammerum og puslerum, toiletter, førstehjælpslokale, hall, to store spisesale, kontorer og møderum med mere.

Hvad kunne andre bruge det til?

Måske en form for konferencecenter eller skole, da her er de to store stævnehaller eller auditorier og plads til 750 spisende gæster eller elever.

- Eller det kunne være til et stort postordrefirma, som både har brug for plads til lager, showroom og kontorer, foreslår stedets vicevært Anders Andersen, der viser rundt i de meget velholdte bygninger.

Det vil også være muligt at dele nogle af de store rum op med skillevægge og lave flere mindre kontorer eller måske værelser?

Kun fantasien sætter grænser.
Man kan se mere om stedet på Propertysales.dk og i billedserien ovenfor.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk