9. december 2018
Tre gennemmusikalske bøsser med julekugler i ørerne, Schwanzen Sänger Knaben, leverer bøssanova-sang og knaldhård blasfemi. Fotos: Anna C. Møhl
gallery icon

Se billedserie

Tre gennemmusikalske bøsser med julekugler i ørerne, Schwanzen Sänger Knaben, leverer bøssanova-sang og knaldhård blasfemi. Fotos: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Homohumor langt under bæltestedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Homohumor langt under bæltestedet
Næstved - 01. november 2017 kl. 17:27
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan grine af alt. Både af pædofile præster, der forgriber sig på konfirmander, og det svære ved at vokse op i Homå tæt på Balle og være svans.

I en tætpakket teatersal havde Næstved egnsteatret Dansk Rakkerpak tirsdag inviteret til Kultursuppe med Schwanzen Sänger Knaben. En gennemmusikalsk bøssetrio, som leverede en trestemmig bundsjofel acapella-aften. Schwanzen Sänger Knaben bevæger sig på den hårfine grænse mellem pornografi og blasfemi. Oftest langt over grænsen. Netop derfor er det sjovt, når de tre homoer gør grin med sig selv og alt det, man ikke må sige - eller synge - højt og klart.

Publikum anede knapt nok, hvad de gik ind til. Men undervejs blev de advaret af en af sangerne:

- Der kan opstå billeder på nethinden, som I helst havde undværet.

Blandt andet billedet af skabsbøssen Frisør Hansen, der helst vil knalde med sit store idol Helmut Lotti, men ender med at blive kæreste med en mand, der er fed som Pavarotti.

Læs mere i Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk