6. december 2020
Guitarist Jesper Søeborg og musikjournalist Steffen Jungersen er klar til at fortælle historien om Kim Larsen. Pressefoto
Guitarist Jesper Søeborg og musikjournalist Steffen Jungersen er klar til at fortælle historien om Kim Larsen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør historien om Kim Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør historien om Kim Larsen
Næstved - 20. november 2020 kl. 15:56

I efteråret 2019 tog Steffen Jungersen for første gang sine udvalgte nedslag i Kim Larsen og hans musik ud på landevejen. I aften 20. november klokken 20 kommer han forbi Næstved og Vershuset.

arrow Læs også: Brandvarm rapper kommer til byen

»Historien om Kim Larsen« er Jungersens personlige historier om og med den mand, der nok er en del af mange af os. Det er fem årtier om op- og nedture, enkelte fiaskoer og - selvfølgelig - masser af succes.

Steffen Jungersen har fulgt Kim Larsen på tæt hold som journalist og anmelder i godt 25 år og ikke mindst som regulær Larsen-fan i næsten 50 år. Hans dedikerede talkshow suppleres af et udvalg af sange fra Kim Larsens gigantiske katalog - sunget og spillet af Steffen Jungersen selv og akkompagneret af guitaristen Jesper Søeborg. Alt sammen leveret og fortalt levende og humoristisk.

arrow Tre danske koncerter på Vershuset
22. oktober 2020 kl. 09:01 Opdateret: kl. 17:19
arrow Unge tiltalt for brand til 1,8 millioner
20. oktober 2020 kl. 19:02 Opdateret: kl. 09:48
arrow Vershuset disker op med danske kunstnere
16. oktober 2020 kl. 16:07 Opdateret: kl. 13:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk