19. juni 2019
Tove Møller Nielsen, Sven Aage Pogel, Mads Rye og tv-værten Camilla Miehe-Renard ved hyldesten fredag. Fotos: Heidi Maxmiling/Hjerteforeningen
gallery icon

Se billedserie

Tove Møller Nielsen, Sven Aage Pogel, Mads Rye og tv-værten Camilla Miehe-Renard ved hyldesten fredag. Fotos: Heidi Maxmiling/Hjerteforeningen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjertereddere fra Næstved hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjertereddere fra Næstved hyldet
Næstved - 11. februar 2019 kl. 19:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjerteforeningen hyldede sammen med Østifterne fredag en række hjertereddere ved et stort arrangement i Nykredits domicil i København.

arrow Læs også: Billeder: Ferieparadis vil have frivilligt korps

Hovedpersonerne fra hele 27 hjerteredninger blev interviewet på scenen af Camilla Miehe-Renard, og fra Næstved var der hele to beretninger.

60-årige Tove Møller Nielsen og Mads Rye på 22, begge fra Næstved, reddede 75-årige Sven Aage Pogel og fortalte fra scenen om den voldsomme oplevelse:

- Pludselig mærker jeg, at Sven falder. Jeg ser, at han ikke trækker vejret. Ser, at det er alvorligt. Jeg går i gang med hjertemassage. Da jeg trykkede, troede jeg, det var smøgerne. Men det var ribbenene.

Helle Færk fra Næstved reddede sin mand, Anders Færk:

- Jeg var gået i gang med hjertemassage, inden hende fra alarmcentralen sagde, jeg skulle. Jeg havde været til førstehjælpskursus - også igennem Hjerteforeningen på min arbejdsplads. Jeg var meget påvirket, men hende fra alarmcentralen var en god støtte, og vi har efterfølgende mødt både hende og redderne, fortalte hun.

Ingen af Næstved-redderne vandt titlen som »Årets hjerteredder«. Tre andre blev udvalgt til feltet, hvorfra vinderen findes i marts.

arrow Førstehjælp: SOSU-elever øvede hjerte-lungeredning
12. oktober 2018 kl. 16:00 Opdateret: kl. 13:54
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk