26. september 2020
Sagen har taget hårdt på Fredrik Borelli og påvirket hans humør i meget negativ retning. Han forstår ikke, hvordan ulykken nu pludselig kan være hans skyld, efter han har fået andet fortalt i halvandet år. Foto: Allan Nørregaard
Sagen har taget hårdt på Fredrik Borelli og påvirket hans humør i meget negativ retning. Han forstår ikke, hvordan ulykken nu pludselig kan være hans skyld, efter han har fået andet fortalt i halvandet år. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjerneskadede Fredriks familie i chok: Ankesag droppet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerneskadede Fredriks familie i chok: Ankesag droppet
Næstved - 02. januar 2019 kl. 05:42
Af Esben Thoby

Da anklagemyndigheden hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sendte sagen mod en 63-årig mand fra Fensmark videre til Statsadvokaten, regnede Fredrik Borelli og hans familie det for givet, at der ville blive indstillet til en ankesag ved landsretten.

arrow Læs også: Hjerneskadede Fredrik: - Jeg tænker på retssagen hver dag

Manden var tiltalt for blandt andet uagtsom legemsbeskadigelse af 22-årige Fredrik Borelli, som han kørte sammen med i krydset Østre Ringvej/Køgevej i maj sidste år. Den 63-årige slap uskadt, mens Fredrik Borelli, som var på motorcykel, blev svært hjerneskadet og mistede stort set al hukommelse fra før ulykken.

Men sagen kommer ikke for Østre Landsret, da "statsadvokaturen skønner, at der ikke vil ske en ændring af det bevisresultat, som blev lagt til grund i byretten," som det oplyses til Sjællandske. Det chokerer hele Fredrik Borellis familie. Mor Jeanette Mølbach siger:

- Det kan ikke være rigtigt. Vi føler alle, at det er et meget uretfærdigt resultat. Det har fyldt alt i vores familie hen over nytåret, og jeg har slet ikke sovet om natten. Nu kigger vi på forskellige muligheder for at gå videre, så sagen alligevel kan blive anket.

arrow Anklager beklager fejl men afviser ankesag
22. marts 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 13:25
arrow Politividne kan give Fredrik ny mulighed for ankesag
12. januar 2019 kl. 12:00 Opdateret: kl. 09:20
arrow Hjerneskadede Fredrik og familien klager over »uretfærdig« retssag
21. december 2018 kl. 11:31 Opdateret: kl. 11:29
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk