15. oktober 2019
For 15 år i træk stiller Socialdemokratiet i Næstved op med Magnus Heunicke som kredsens kandidat. Ved seneste valg fik han næsten 18.000 personlige stemmer. Foto: Privat
For 15 år i træk stiller Socialdemokratiet i Næstved op med Magnus Heunicke som kredsens kandidat. Ved seneste valg fik han næsten 18.000 personlige stemmer. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heunicke genvalgt som lokal folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heunicke genvalgt som lokal folketingskandidat
Opdateret 26. april 2019 kl. 14:00
Næstved - 26. april 2019 kl. 11:01
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den stod på stegt valgflæsk på De Hvide Svaner torsdag aften, da den socialdemokratiske partiforening i Næstved endnu engang kårede Magnus Heunicke som kredsens folketingskandidat. Det var ikke den store overraskelse, da den lokale stemmesluger blev valgt uden modkandidater.

- Der er altid en ære at blive valgt som Næstved-kredsens kandidat, siger Magnus Heunicke som ved seneste valg fik 17.864 personlige stemmer.

Første gang Magnus Heunicke blev valgt som Næstved-kredsens folketingskandidat var i foråret 2004. Året efter blev han valgt til Folketinget med 6563 personlige stemmer, heraf 5670 i Næstvedkredsen. Senere er han blevet genvalgt i den nye, større Næstvedkreds - hvergang med en solid og stadig større bunke personlige stemmer fra lokalområdet.

Det foreløbige højdepunkt i den 44-årige politikers karriere var udnævnelsen til Transportminister i februar 2014. I dag er han partiets kommunal-, landdistrikts og velfærdsordfører.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk