15. august 2020
De otte boliger bygges i forlægenlse af de 20 almene familieboliger på Dalsgårdsvej, som Fuglebjerg selvejende Byggevirksomhed opførte sidste år.Fotos: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

De otte boliger bygges i forlægenlse af de 20 almene familieboliger på Dalsgårdsvej, som Fuglebjerg selvejende Byggevirksomhed opførte sidste år.Fotos: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her bygges der flere almene boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her bygges der flere almene boliger
Næstved - 19. november 2019 kl. 17:09
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For lidt over et år siden blev Fuglebjerg selvejende Byggevirksomhed (FsB) færdige med at bygge 20 familieboliger på Dalsgårdsvej. Nu bygges der yderligere otte almene boliger på samme grund.

arrow Læs også: Næstved henter inspiration i Kartoffelrækkerne

Det er det lokale firma - Fuglebjerg Tømreren - der har vundet licitationen og dermed hovedentreprisen på byggeriet. Forretningsfører hos FsB, Flemming Carlson, glæder sig over, at de nu kan bygge flere boliger.

Med omkring 220 registrerede på ventelisten hos boligselskabet, er der behov for at bygge endnu flere almene og billigere boliger, der ligger under priserne på almene boliger i de større omkringliggende byer.

- Almene boliger er boliger, hvor alle har mulighed for at bo. Det er familieboliger, vi bygger - ikke ældreboliger. Halvdelen af dem, der bor der nu er pensionister. Vi skulle gerne have en blanding, siger Flemming Carlson til Sjællandske.

FsB har eksisteret siden 1947. De første boliger blev bygget i 1950. Boligselskabet råder over 380 lejemål fordelt på almennyttige boliger, ungdomsboliger og ældreboliger i Fuglebjerg, Sandved og Tornemark.

Flemming Carlson forventer, at byggeriet af de otte boliger er færdigt til sommer, så boligerne er klar til indflytning omkring 1. oktober. Det er planen, at de i alt 28 boliger på sigt skal udgøre en afdeling.

arrow Lejerbo afviser byggesjusk: - Vi er tæt på at være i mål
22. november 2019 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:31
arrow Bæredygtige boliger i modvind: Beboere nægter at underskrive budget
22. november 2019 kl. 05:24 Opdateret: kl. 15:17
arrow Boliger på havnen: Bolig Næstved vil gerne være med
24. oktober 2019 kl. 18:10 Opdateret: kl. 18:16
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk