26. marts 2019
Formand for Holmegaard Glasværks Boldklub Christian Andersen (til højre) ærgrer sig over, at fodboldklubben nu skal nævnes i forbindelse med en sag om rockervåben. Foto: Jeppe Hee Rømer
Formand for Holmegaard Glasværks Boldklub Christian Andersen (til højre) ærgrer sig over, at fodboldklubben nu skal nævnes i forbindelse med en sag om rockervåben. Foto: Jeppe Hee Rømer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helt vildt: Rockervåben fundet på fodboldklubs loft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt vildt: Rockervåben fundet på fodboldklubs loft
Næstved - 14. august 2018 kl. 12:18
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved en hidtil hemmeligholdt ransagning 22. februar fandt politiet syv pistoler, en revolver, et haglgevær, godt 2800 patroner samt en røgbombe. Det gjorde de på loftet i et klubhus, som dengang blev benyttet af Holmegaard Glasværks Boldklubs (HGB) to seniorhold. I dag er al aktivitet samlet i et andet klubhus.

arrow Læs også: Efter rockervåben på fodboldklubs loft: Familiefar må vente flere uger på straf

Efter politiets opfattelse blev våbnene transporteret fra Ballerup til Fensmark af tre mænd, inden de endte på boldklubbens loft. Derfor indleder Retten i Glostrup i dag en nævningesag mod mændene, hvoraf de to - henholdsvis 31 og 24 år - er medlemmer af rockergruppen Satudarah.

Den sidste tiltalte er en 35-årig fra Fensmark, som indtil sin varetægtsfængsling var medlem af bestyrelsen i HGB. Derfor havde han nøgle til klubhuset og kendte til indretningen.

- Det er fuldstændig surrealistisk at se vores klub nævnt i forbindelse med rockervåben. Især fordi vi intet har med det at gøre. Manden har handlet på egen hånd, siger Christian Andersen, formand for HGB.

Han understreger, at den 35-årige endnu ikke er dømt, men at klubben naturligvis tager skarpt afstand fra hans handlinger, hvis de skulle vise sig at være som beskrevet i anklageskriftet. Manden er samtidig tiltalt for at have været i besiddelse af 20 gram kokain.

- På den baggrund blev han ekskluderet allerede i februar. Vi kan selvfølgelig ikke have medlemmer af vores klub, der har euforiserende stoffer liggende derhjemme, lyder det fra Christian Andersen.

- Det er pisseærgerligt, at den her sag kommer nu, hvor der ellers sker en masse positive ting i klubben med medlemsfremgang og kunstgræsbane, tilføjer formanden.

De to Satudarah-rockere er desuden tiltalt for at stå bag endnu et våbenlager, der blev fundet i et kælderrum i Ballerup. Ifølge tiltalen skulle både disse våben og de, der blev opbevaret på HGBs loft, bruges i den verserende konflikt mellem Satudarah og Bandidos. Derfor er mændene tiltalt efter bandeparagraffen, som fordobler straffen for forbrydelser begået under væbnet konflikt.

Alle tre mænd har siddet varetægtsfængslet siden februar og nægter sig skyldige.

arrow Familiefar erkender: Gemte rockervåben på fodboldklubs loft
16. august 2018 kl. 18:00 Opdateret: kl. 15:52

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk