17. september 2021
USA?s tidligere præsident Harry Trumans udødelig citat: Vil du have en ven i politik, så køb en hund, blev støvet af, da Lars Løkke Rasmussen sidste år var forbi ledernetværket i Karrebæksminde. Nu kommer Helle Thorning Schmidt. Privatfoto
USA?s tidligere præsident Harry Trumans udødelig citat: Vil du have en ven i politik, så køb en hund, blev støvet af, da Lars Løkke Rasmussen sidste år var forbi ledernetværket i Karrebæksminde. Nu kommer Helle Thorning Schmidt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helle Thorning Schmidt gæster ledernetværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Helle Thorning Schmidt gæster ledernetværk
Næstved - 06. august 2021 kl. 04:43
Af Helle Hansen

Lars Løkke Rasmussen har været der, og 26. august kommer Danmarks første kvindelige statsminister Helle Thorning Schmidt og taler i KenMays ledernetværk Din Inspiration.

arrow Læs også: Humoristisk og vedholdende instruktør kan stå foran sit store gennembrud

- Det har krævet blod, sved og tårer. Jeg har arbejdet i lang tid på at få hende hertil, siger Kennet Mayland, som tænker, at det bliver spændende at høre, om der er forskel på, hvordan de to tidligere statsministre tænker ledelse og lederskab i den politiske verden.

Hvordan tænker de?
- Det nytter ikke noget, at det private arbejdsmarked lukker sig om sig selv. Det private erhverv er nødt til at interessere sig for, hvordan politikerne træffer beslutningerne, siger Kennet Mayland, der også har haft Søren Pind og de politiske kommentatorer Mogensen & Kristiansen til at give deres billede på, hvordan der tænkes og eksekveres ledelse blandt top politikere.

- Virksomheder i dag har en opgave i at samarbejde med både politikere og samfundet generelt. Og det forudsætter, at vi forstår hvordan politikere tænker og agerer, og omvendt, tilføjer han, der er stærkt inspireret af bogen Samfundskontrakten skrevet af tidligere koncernchef fra Bang & Olufsen, Tue Mantoni.

Helle Thorning

Helle Thorning Schmidt (S) var Danmarks første kvindelige statsminister fra oktober 2011 til juni 2015, hvorefter hun i tre år var administrerende direktør for Red Barnet i internationalt regi. Siden er hun blevet udnævnt som en af fire formænd for Facebooks tilsynsråd.

Men det er tiden i toppen af dansk politik, som det først og fremmest handler om, når hun kommer forbi lokalerne i Karrebæksminde Fjord torsdag den 26. august om morgenen.

Hun går på scenen klokken 8.30 og taler en times tid, inden hun besvarer spørgsmål fra scenen. Umiddelbart burde der være en del interessante spørgsmål at stille for de små 100 deltagere i ledernetværket denne morgen.

arrow Byrådsmedlem: Grundejerne stopper naturturismen
06. august 2021 kl. 17:14 Opdateret: kl. 17:14
arrow Museumsdirektør nåede kun til A og blev arkæolog
06. august 2021 kl. 11:42 Opdateret: kl. 11:26
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk