19. oktober 2021
Heino Hansen har i efteråret leveret en lang række udsolgte shows i Næstved, hvor han overvejer at stille op som borgmester ved næste kommunalvalg. Foto: Jan Jensen
Heino Hansen har i efteråret leveret en lang række udsolgte shows i Næstved, hvor han overvejer at stille op som borgmester ved næste kommunalvalg. Foto: Jan Jensen
Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heino Hansen som ny borgmester i Næstved?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heino Hansen som ny borgmester i Næstved?
Næstved - 12. oktober 2021 kl. 15:18
Af Jeppe Sahlholdt

I et nyt TV-program på TV 2 stiller komikeren Heino Hansen skarpt på de lokale nyheder. Det kunne være sagen om Thomas Kluges omdiskuterede orgelmaleri i Sct. Peders Kirke, fortæller komikeren.

Som Næstveddreng har Heino Hansen altid holdt øje med byens udvikling, og han udfordrer nu borgmester Carsten Rasmussen (S) til duel - måske.

I det satiriske nyhedsprogram kommer Heino Hansen rundt om en række emner, og i politik-sektionen kan der meget vel komme fokus på nogle nye politiske diskutioner i Næstved, som adskiller sig fra de velkendte drømme om at genoptage billard-karrieren i barndomsklubben.

- Det er faktisk ikke for sjov, men jeg er begyndt at gå og fifle med tanken om, at jeg godt gad at være borgmester i Næstved en dag, siger Heino Hansen.

Komikeren fortæller, at det ikke bliver ved kommunevalget den 16. november, så »Carsten Rasmussen kan sove roligt de næste fire år«.

- Nu giver jeg ham fire år til at rette op på nogle ting, lyder det fra komikeren.

Men hvad skal der så rettes op på?

Smadremanden

Heino Hansen nævner to ting, som han hurtigst muligt ville ændre, hvis han blev valgt som borgmester i sin hjemby.

Først og fremmest ønsker han at fjerne vejen til Slagelse.

- Så kunne man eventuelt bruge asfalten til at få lavet den motorvej ved Gedestien i stedet, siger han.

Desuden ønsker han at få de gangbroer tilbage i Næstved, som "smadremanden" i form af Carsten Rasmussen har fået fjernet.

- Jeg ved, hvordan folk kører bil i Næstved, når de har fri, og der skal mine børn ikke gå over vejen. Der var jo en grund til, at vi havde så mange gangbroer, fortæller han.

Som politisk inspirationskidle nævner Heino Hansen den tidligere borgmester i Farum som en inspirationskilde.

- Jeg vil gerne være en borgmestertype som Peter Brixtofte, der handler først og undskylder bagefter, lyder det.

Viede Heino i 2018

Borgmester Carsten Rasmussen hilser Heino Hansen hjerteligt velkommen som mulig konkurrent ved næste kommunalvalg, for så flytter han jo herned, lyder det.

Borgmesteren vil gerne stå til ansvar for de mange gangbroer, han har "smadret" i sin borgmestertid, men forklarer at det var nødvendigt for at få plads til masterne til de nye eltog, der bliver rullet ud på skinnerne i øjeblikket. At han alligevel bliver kritiseret lidt af Heino Hansen tager han ikke så tungt, men om det skyldes måden han viede Heino Hansen på i 2018, ved han ikke.

- Jeg husker det som en fredelig ceremoni på Enø Strand, så jeg håber ikke det skyldes mine ord ved brylluppet, siger Carsten Rasmussen.

TV-programmet hedder "Lokalposten med Heino Hansen", og får premiere tirsdag aften klokken 20:50 på TV 2 - lige under fodboldkampen, hvor Danmark kan kvalificere sig til VM.

- Jeg vil gerne sige undskyld til Kasper Hjulmand for at lægge programmet på det tidspunkt, siger Heino Hansen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk