28. januar 2021
Havneformand Kristian Skov-Andersen siger, at lejerne kan sove roligt selvom havnen sælger grundene til en privat investor.Foto: Thomas Olsen
Havneformand Kristian Skov-Andersen siger, at lejerne kan sove roligt selvom havnen sælger grundene til en privat investor.Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havneformand: Lejerne kan sove roligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havneformand: Lejerne kan sove roligt
Næstved - 25. november 2020 kl. 22:20
Af Kim Palm

Næstved Havn er i fuld gang med at sælge ud af arvesølvet. Planen indebærer, at havnen endegyldigt har sagt farvel til 161 sommerhusgrunde ved udgangen af året. Derfor forhandler havnen lige nu med en privat investor om køb af de 32 grunde, som ikke er blevet solgt.

arrow Læs også: En særlig juleaften: Få en ukendt til bords

Det bekræfter havneformand Kristian Skov-Andersen (V), som samtidig understreger, at de tilbageværende lejere ikke behøver frygte drastiske stigninger i lejen.

- De har en kontrakt som gælder de næste 25 år. Og den vil følge den almindelige prisudvikling. En kommende privat investor kan altså ikke bare skrue prisen op efter forgodtbefindende, siger Kristian Skov-Andersen.

Millioner til havnen

Der er endnu ikke sat navn på en mulig køber af de attraktivt beliggende sommerhusgrunde. Men uanset hvem det bliver så gælder lejekontrakten stadig.

- Nu er vi i mange år blevet skudt i skoene at Næstved Havn kun hænger sammen økonomisk fordi vi ejer sommerhusgrunde. Derfor sælger vi ud og når alle grundene er solgt vil det indbringe havnen i omegnen af 70 til 80 millioner kroner. Penge der skal bruges til en eventuel kommende udflytning af havnen, siger havneformanden.

Han tilføjer at havnen godt kan hænge sammen økonomisk - også uden sommerhusgrunde i Karrebæksminde.

arrow Fra os til alle jer: Juleskrab med lokale præmier
26. november 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 13:37
arrow Triumfen i '92: Dansk roligan har hovedrolle i russisk dokumentar
26. november 2020 kl. 04:41 Opdateret: kl. 16:32
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk