11. juli 2020
Havneudvalgsformand Kristian Skov-Andersen ærgrer sig over, at Næstved Havn er dømt ude som fremtidig placering af ny svømmehal. Foto: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Havneudvalgsformand Kristian Skov-Andersen ærgrer sig over, at Næstved Havn er dømt ude som fremtidig placering af ny svømmehal. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnebestyrelsen: For tidligt at droppe svømmehal på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnebestyrelsen: For tidligt at droppe svømmehal på havnen
Næstved - 16. oktober 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Havnen er den optimale placering af ny svømmehal.

arrow Læs også: Citychef: Svømmehal skal selvfølgelig ligge i havnen

Det mener formanden for havnebestyrelsen, Kristian Skov-Andersen (V), der ærgrer sig over, at byrådet har så travlt med at få en ny svømmehal til byen, at havnen ikke kommer i spil.

- Det siger sig selv, at vi ikke kan nå at få spaden i jorden i indeværende valgperiode, hvis svømmehallen skal placeres på havnen. Men havnen ville være den oplagte placering - og selv hvis den ville blive 15 millioner kroner dyrere end Stenlængegård-projektet, er jeg sikker på at de ekstra millioner ville være godt givet ud. Det ville nemlig sende et stærkt signal til ATP og andre potentielle investorer om at Næstved satser på byudvikling på havnen, siger Kristian Skov-Andersen.

Viceborgmester Klaus Eusebius Jakobsen (RV) ærgrer sig også over, at havneplaceringen nu efter al sandsynlighed er dømt ude.

Han foreslår derfor, at politikerne tænker ud af boksen for at finde på alternative kommunale institutioner, der med fordel kan placeres på Næstved Havn.

- Det kan være et mindre museum eller eventuelt et sundhedscenter. Det er i hvert fald vigtigt, at byrådet viser, at vi vil noget med havnen, siger Klaus Eusebius Jakobsen.

29. oktober afgør byrådet, hvor i byen den nye svømmehal skal placeres. Byrådet har afsat 162 millioner kroner og foreløbig tyder alt på, at det bliver på Stenlængegård-arealet, lige ud til Østre Ringvej.

arrow Arkitekter: Svømmehal på havnen gør byen unik
28. oktober 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 18:36
arrow Debat: Placering af ny svømmehal
27. oktober 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 00:07
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk