31. oktober 2020
Hold et havemøde om fjernvarme for dine naboer. Sådan lyder et alternativt forslag fra Næstved Fjernvarme til den del af beboerne i Åderupkvarteret og Sydbyen, som nu får tilbudt fjernvarme for første gang.
Hold et havemøde om fjernvarme for dine naboer. Sådan lyder et alternativt forslag fra Næstved Fjernvarme til den del af beboerne i Åderupkvarteret og Sydbyen, som nu får tilbudt fjernvarme for første gang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havemøde om et varmt emne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havemøde om et varmt emne
Næstved - 24. juni 2020 kl. 14:11
Af Anna C. Møhl

Næstved Fjernvarme skal have flere kunder i butikken. Åderupkvarteret og Sydbyen kobles på fjernvarmenettet næste år og Næstved Fjernvarme havde derfor inviteret til sinformationsmøde. Men så kom coronaen.

arrow Læs også: Overskudsvarme giver billigere fjernvarme

I stedet for at sidde skulder ved skulder i et tætpakket lokale har Næstved Fjernvarme opfundet begrebet Havemøde. Sammen med beboerne i nabolaget inviterer man indenfor til havemøde, hvor man kan få oplysninger om fremtidens varmekilde. Målet er at levere fjernvarme til 90 procent af forbrugerne i Næstved i 2035.

- Med havemøderne ønsker vi at tage hensyn til dem, der på grund af corona ikke har lyst eller mulighed for at deltage i de større møder, vi holder i august og september, siger Jens Andersen, der er direktør i Næstved Fjernvarme.

Tør stille spørgsmål

Havemøderne er ikke kun forbeholdt folk, der ønsker at holde social afstand.

- Tilbuddet er for alle, der har fået besked i postkassen om, at de nu kan vælge fjernvarme. Havemøderne er en ny oplevelse, også for os. Vores energikonsulenter glæder sig meget til at fortælle om fjernvarme, og hvordan man bliver tilsluttet gratis, siger varmedirektøren.

Han vurderer, at der sikkert er flere, som tør stille spørgsmål ved havemøderne, hvor der er fem-10 naboer samlet fremfor at skulle gøre det foran en sal fuld af mennesker.

Havemøderne kan aftales telefonisk med Næstved Fjernvarme ved at ringe på 55725665.

arrow DSB får nej til fjernvarme - sort energi er billigere
20. juli 2020 kl. 04:44 Opdateret: kl. 11:20
arrow Debat: Man har et standpunkt, til man tager et nyt
17. juli 2020 kl. 18:20 Opdateret: kl. 10:34
arrow Havemøde om fjernvarme: - Der er ét skud i bøssen
04. juli 2020 kl. 19:30 Opdateret: kl. 16:41
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk