21. januar 2019
Magtens Korridorer er blandt de mange store navne, som har optrådt på scenen. Billedet her er fra 2015.
Magtens Korridorer er blandt de mange store navne, som har optrådt på scenen. Billedet her er fra 2015.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du talent? - Musikalske talenter søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du talent? - Musikalske talenter søges
Næstved - 23. juli 2018 kl. 10:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Har du talent?«. Det lyder som reklamen til endnu et talentshow i tv. Men i dette tilfælde er det noget ganske andet. For i forbindelse med Kulturnat 2018 i Næstved vil Spillestedet Vershuset holde åbent - med gratis entré og intet krav om medlemskab.

Og på denne aften, fredag den 5. oktober 2018, giver Vershuset unge, musikalske bands og solister chancen for at stå på scenen - og tilmed fremføre deres helt eget musik.

Så er du Næstveds næste stjerne eller kender du én eller flere, som er, opfordrer Vershuset til, at man sender en præsentation på mail til post@vershuset.dk indeholdende oplysninger om band/solist, link til demo/optagelser på musiksites, YouTube eller sociale medier. Sidste frist er den 1. september. Herefter udvælger en jury to eller tre ansøgere, som får besked senest den 10. september.

Vershuset kan ikke tilbyde honorar. Derimod tilbydes der forplejning backstage og ikke mindst en unik mulighed for at få cirka 25 minutters liveoptræden på præcis den scene, som hundredevis af nye talenter og store stjerner fra ind- og udland har stået på igennem årtier. Det hele er tilmed med et professionelt lyd- og lysanlæg med tilhørende lydmand.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk