15. december 2018
Hans Johansson fik sig noget af en brat opvågning, da der torsdag formiddag pludselig landede en anhænger med 249 grise i forhaven på Skelbyvej.Fotos: Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Hans Johansson fik sig noget af en brat opvågning, da der torsdag formiddag pludselig landede en anhænger med 249 grise i forhaven på Skelbyvej.Fotos: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hans fik brat opvågning: Transport med 249 grise væltede i forhaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans fik brat opvågning: Transport med 249 grise væltede i forhaven
Næstved - 23. februar 2018 kl. 06:13
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det begyndte at hvine og pive. Så blev der pludselig mørkt. Og så skreg grisene.

arrow Læs også: Politikere overtrumfer administrationen: Skolevej er trafikfarlig

Hans Johansson fik torsdag formiddag et noget uventet besøg. En anhænger med 249 grise væltede på Skelbyvej og landende midt i pensionistens forhave, da han sad i sin stol og så OL.

- Jeg skyndte mig ud for at se, om chaufføren var kommet noget til. Det var han heldigvis ikke. Det var noget af en opvågning, konstaterer den noget chokerede beboer.

Grisetransporten kommer fra virksomheden Lars Fugl & Søn i Nakskov, som handler med grise. Anhængeren tog både vejskilt, et birketræ og et stort grantræ med sig i faldet. Heldigvis kom ingen personer til skade ved uheldet, lige som ejendommen heller ikke blev beskadiget. Men det var tæt på.

- Jeg sad lige på den anden side. En meter til, så var den væltet ned i mig. Jeg var ved at skide i bukserne. Så fik man da også lidt spænding i dag, fastslår Hans Johansson.

Den 50-årige chauffør fra Lolland blev efter uheldet anholdt og taget med til politistationen på grund af mistanke om spirituskørsel. Han blev afhørt og fik udtaget en blodprøve og blev efterfølgende løsladt igen. Politiet afventer nu svar på prøven.

Skelbyvej var efter uheldet spærret i begge retninger i flere timer, inden man fik ryddet op og bjærget den væltede anhænger.

Læs mere i Sjællandske, fredag.

arrow 20-årig omkommet i trafikulykke: Kørte ind i traktor
20. juli 2018 kl. 13:05 Opdateret: kl. 15:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk